v40-volvo.jpg

Acesta e V40 R-Design Experience în ediție limitată

Pentru unii, mașina e doar un mijloc de transport din punctul A în punctul B, pentru momentele în care doresc independență și deplasare rapidă. Pentru alții, mașina e mai mult decât atât. E un partener de încredere, pe care l-au ales cu atenție, pe care îl îngrijesc și îl conduc cu pasiune, alături de care creează experiențe de neuitat. 

Pentru acele persoane care adoră să conducă și vor alături o mașină pe măsura pasiunii lor, Volvo Cars a creat V40 R-Design Experience, o versiune a mașinii sport premium suedeze în ediție limitată.

V40 R-DESIGN EXPERIENCE - ALEGEREA ȘOFERILOR

volvo-v40-r-design-1

V40 R-Design Experience este remarcat pe șosea prin detaliile specifice mașinilor sport, care atrag imediat atenția indiferent de unghiul din care este privit, și este remarcabil prin experiența de condus, definită de manevrabilitatea și receptivitatea modelului Volvo.

Acest model în ediție limitată este dedicat șoferilor care iubesc mașinile sport și doresc să conducă o mașină care le reflectă personalitatea. Haide să descoperim împreună caracteristicile lui V40 R-Design Experience, care îți vor satisface plăcerea de a conduce.

Șasiul

Un pasionat de mașini sport va căuta întotdeauna un șasiu potrivit modului său preferat de condus. La versunile din ediția limitată V40 R-Design Experience ai parte de un șasiu sport care coboară mașina cu 10 mm și adaugă o suspensie mai fermă care te face să te bucuri de direcție precisă la viraje și manevrabilitate îmbunătățită.

Motorul

Indiferent ce versiune alegi, cea pe benzină T3 AT6 sau cea diesel D2 AT6, tehnologia avansată a motoarelor Volvo îți asigură putere și eficiență maximă. Motorul T3 AT6 are o capacitate cilindrică de 1498, 152 CP și un consum de 5,7 l/100 km. Motorul D2 AT6 are o capacitate cilindrică de 1969, 120 CP și un consum mediu de 4,5  l/100 km.

Siguranța

Știm că ești pasionat de mașini, însă pentru a te bucura de performanțele lor, ai nevoie și de cele mai bune sisteme de siguranță, pentru călătorii relaxante, indiferent de trafic.

La bordul lui  V40 R-Design Experience vei găsi tehnologiile City Safety, care înglobează inovațiile Volvo în materie de siguranță, te protejează pe tine, ca șofer, și, în egală măsură, pe pasagerii tăi, și identifică potențialele pericole cu tehnologia radar și camerele din dotare.

Parte din sistemele de siguranță este și controlul tracțiunii în viraje, care te lasă să te bucuri de agilitatea lui V40 și de viraje mai sigure în oraș și în afara lui. Farurile inconfundabile în formă de ”T”, specifice noilor modele Volvo, îți asigură vizibilitate crescută pe timp de noapte.

Design-ul interior

volvo-v40-interior

Vei regăsi aceeași putere și încredere inspirată de design-ul exterior și când urci la bordul lui V40 R-Design Experience. Te așezi în scaunul șoferului și știi deja cum va fi călătoria care te așteaptă. Scaunele cu tapițerie din piele/textil NUBUCK R-Design sunt ergonomice, reglabile, oferindu-ți tot confortul și suportul de care ai nevoie ca să te bucuri pe deplin de șofat.

Când se lasă noaptea, pe lângă senzația oferită de volanul și pedalele R-Design, te vei simți ca în propriul cockpit cu schimbătorul de viteze cu lumini încorporate și afișajul șoferului pe care le regăsești doar în varianta sport a lui V40.

Design-ul exterior

Privește elementele sport de design ale lui V40 R-Design Experience: grila frontală cu rama cromată și bare negre, cele 2 țevi de eșapament în stânga și în dreapta, roof spoiler-ul în spate sau luminile permanente în spoiler față. E imposibil să nu îl admiri, indiferent că e parcat sau că se află în mișcare. E tot ce ți-ai putea dori de la mașina ta sport și chiar mai mult de atât.

 

DESCOPERĂ EDIȚIA LIMITATĂ V40 R-DESIGN EXPERIENCE

Fiecare detaliu contează

volvo-v40-exteriorUn șofer pasionat de mașinile sport urmărește întotdeauna să obțină cele mai bune performanțe și cel mai bun mix de tehnologie, design și funcționalități, dar și cel mai bun preț. 

Modelele din ediția limitată V40 R-Design Experience sunt disponibile cu un avantaj client de până la 11.400 € și 4 ani garanție, în două versiuni:

Versiunea D2 AT6

Motor

Capacitate cilindrică, cc: 1969
Putere maximă, kW/cp/rpm: 88/120/3750
Cuplu maxim, Nm/rpm: 280/1500-2250
Normă de poluare: Euro 6d-TEMP

Performanțe

Accelerație 0-100 km/h, sec: 10,5
Viteză maximă, km/h: 190

Economie de carburant

Consum mediu l/100 km: 4,5*
Emisii de CO2, g/km: 118*

Combustibil: Diesel

Transmisie: Automată

Tracțiune: Față

Versiunea T3 AT6

Motor

Capacitate cilindrică, cc: 1498
Putere maximă, kW/cp/rpm: 112/152/5000
Cuplu maxim, Nm/rpm: 250/1800-4000
Normă de poluare: Euro6

Performanțe

Accelerație 0-100 km/h, sec: 8,3
Viteză maximă, km/h: 210

Economie de carburant

Consum mediu l/100 km: 5,7
Emisii de CO2, g/km: 132

Carburant: Benzină

Transmisie: Automată

Tracțiune: Față

Descoperă în detaliu caracteristicile modelelor din ediția limitată V40 R-DESIGN EXPERIENCE. Alege versiunea preferată și profită de un avantaj client de până la 11.400 € și 4 ani garanție.


VEZI OFERTA

*Pentru Clasa A (conform reglementarilor europene, indicativul reprezinta clasa de performantaă a anvelopelor, de la A la G, unde A este cea mai eficienta)

×

Fii la curent cu noutățile Volvo!