Avantaj client de până la 11.400 € +TVA și 4 ani garanție

*câmpuri obligatorii

*câmpuri obligatorii


V40 R-DESIGN EXPERIENCE

Creat pentru plăcerea de a conduce o mașină sport

Dacă adori să conduci, ediția limitată V40 R-DESIGN EXPERIENCE este alegerea perfectă. Adaptat personalității tale, R-Design îți oferă experiențe memorabile la volanul unei mașini sport caracterizate de stil, receptivitate și control. Calitățile sale tehnice sportive sunt amplificate prin detaliile de design, iar sistemele de siguranță și tehnologia intuitivă îți garantează că vei avea o experiența remarcabilă, de fiecare dată când urci la volan.

Mereu în siguranță

City Safety înglobează inovațiile Volvo în materie de siguranță, protejează pasagerii și identifică potențialele pericole cu tehnologia radar și camerele.

Orientat către performanță

Șasiul sportiv îți oferă manevrabilitate îmbunătățită și direcție precisă la orice viraj, coboră mașina cu 10 mm și adaugă o mai suspensie fermă.

Plăcere maximă, consum minim

Tehnologia avansată a motoarelor noastre îți oferă putere responsivă și maximum de eficiență, indiferent că alegi varianta pe benzină sau cea diesel.

Confortul întâlnește tehnologia

Ornamentele din aluminiu, schimbătorul de viteze cu lumini încorporate și forma specială a scaunelor se îmbină cu tehnologia și te simți ca în propriul cockpit.Alege versiunea

V40 R-DESIGN EXPERIENCE potrivită
stilului tău de viață

CERE OFERTĂ

Inspirat de arta de a conduce

Deoarece plăcerea de a conduce se află la baza echipării R-Design, fiecare element de design a fost gândit pentru a te bucura de fiecare experiență la volan.
Descoperă detaliile ediției limitate V40 R-DESIGN EXPERIENCE!

Design exterior

Modelul tău V40 R-Design Experience va fi imediat remarcat pe șosea datorită elementelor sport de design, cum ar fi: grila frontală cu rama cromată și bare negre, cele 2 țevi de eșapament în stânga și în dreapta, roof spoiler-ul în spate sau luminile permanente în spoiler față. Toate acestea sunt doar câteva dintre detaliile care completează design-ul scandinav Volvo cu accente sport.

Design interior

Tema sportivă se regăsește și în designul interior, prin detalii precum ornamentele de aluminiu, schimbătorul de viteze în culoarea Charcoal cu lumini integrate sau scaunele cu tapițerie piele/textil NUBUCK R-Design, Charcoal. Interiorul mașinii îți amplifică plăcerea de a conduce cu ajutorul elementelor specifice echipării R-Design: volanul și pedalele, afișajul șoferului, schimbătorul iluminat pentru călătorii nocturne, scaunele ergonomice și reglabile pentru confort maxim.

Descoperă ediția limitată V40 R-DESIGN EXPERIENCE!

CERE OFERTĂ

Siguranță și relaxare indiferent de traficul din oraș

Suportul tehnologiilor de la bordul lui V40 R-Design Experience te ajută să rămâi relaxat indiferent de condițiile de trafic
și să te bucuri de calitățile mașinii tale sport în maximă siguranță.

Farurile adaptive cu LED

Cu forma ”T” specifică Volvo, farurile adaptive cu LED sunt extrem de durabile și consumă mai puțină energie, iar lumina puternică generată îți oferă vizibilitate clară pe timp de noapte.

City Safety

CCity Safety protejează persoanele din V40 și din exteriorul mașinii, detectând potențialele pericole cu ajutorul tehnologiei radar și a camerei. Identifică vehicule, cicliști, pietoni și animale mari, pe timp de zi sau de noapte.

Control al tracțiunii în viraje

Virajele devin mai sigure și mai distractive cu controlul tracțiunii, astfel că forma compactă și agilitatea fac din V40 R-Design un model perfect pentru oraș și nu numai.

Senzor de parcare

Senzorul de parcare cu avertizare sonoră pentru deplasarea în marșarier face mai sigură, mai ușoară și mai puțin stresantă manvrarea mașinii în parcări.

CERE OFERTA

 

SPECIFICAȚII TEHNICE

Fiecare detaliu contează

Versiunea D2 AT6

 • Combustibil: Diesel
 • Tracțiune: Față
 • Capacitate cilindrică: 1969 cmc
 • Putere: 120 cp
 • Consum: 4,5 l/100km
 • Transmisie: Automată

Versiunea T3 AT6

 • Combustibil: Benzină
 • Tracțiune: Față
 • Capacitate cilindrică: 1498 cmc
 • Putere: 152 cp
 • Consum: 5,7 l/100km
 • Transmisie: Automată