Volvo XC90 Recharge

Volvo XC90 Recharge

Start your electric journey.
Right here, Right now.

 

 

Volvo XC90 Recharge

Startul călătoriei tale electrice. Chiar aici, chiar acum.

Lumea se schimbă și uneori simți că ți-e greu să ții pasul cu tot. Sustenabilitate. Viitor. Grijă. Mediu. Sunt cuvinte pe care le vezi peste tot, din ce în ce mai des. Da, vrei să contribui la un viitor mai curat, dar vrei în egală măsură să îți simplifici prezentul. Vrei confort maxim cu emisii CO2 minime. Vrei o schimbare.

Nu mai trebuie să aștepți! Volvo XC90 este startul călătoriei tale electrice. Cu o autonomie electrică mai mare, Volvo XC90 este aici să-ți ofere experiența călătoriilor de zi cu zi în modul pur electric și a aventurilor mai lungi în modul hybrid. E ca o mașină electrică – dar cu un plan de rezervă.

Solicită oferta
HubSpot Video
Explorează caracteristicile

Cu XC90 Recharge explorezi, te conectezi, te relaxezi în fiecare zi.

Plug-in hybrid, experiență de condus fără egal, cu autonomie mai mare în modul pur electric

Cu Volvo XC90 Recharge puterea și stilul responsabil de a conduce se îmbină natural. Doar pui selectorul în modul Drive și te bucuri de confortul condusului cu o singură pedală și tracțiunea integrală, de forța impresionantă oferită de cei 455 CP și de 70 km* autonomie în modul Pure Electric cu 0 emisii. Consumul mediu de combustibil, măsurat după noile standarde WLTP, este de 1,2 l/100 km, cu emisii de CO2 de doar 28g/km. 

Combinația dintre motorul electric și cel pe benzină oferă performanțe fără efort și o experiență de condus ideală pentru un stil de viață activ.

70 km

Autonomie electrică

455 CP

Putere

28 g/km

Emisii CO2

1.2 l/100 km

Consum combustibil

Google integrat

Sistem audio Bowers & Wilkins de înaltă fidelitate

 
Reproducere încântătoare a sunetului

Concepută pentru cei ce caută excelența în redarea sunetului. Acest sistem audio de top, opțional, de 1.460 W aduce o claritate și un realism de excepție muzicii tale, optimizând detaliile și rezoluția și permițându-ți să asculți o melodie așa cum a intenționat inițial artistul.

Adu-ți muzica la viață

19 difuzoare HiFi reglate cu precizie și un subwoofer inovator, cu ventilație, adaptate arhitecturii habitaclului autoturismului tău Volvo livrează un sunet surround impresionant, indiferent pe care dintre locuri stai. O experiență muzicală desăvârșită, pe care o poți simți cu adevărat.

Alege camera

Tehnologia unică „Room Transformation” recreează acustica unei încăperi specifice. Alege dintre diversele „Room Modes”, inclusiv „Studio”, „Individual Stage”, „Concert Hall” și „Jazz Club”.

sistem-audio

Aer mai curat în interior

 

Purificatorul de aer performant din sistemul nostru de control al calității aerului, primul din lume, previne cu până la 95 de procente pătrunderea particulelor periculoase PM 2,5 în habitaclu. Acest lucru vă poate ajuta, pe tine și pe pasagerii tăi, să vă bucurați de un aer mai sănătos, de calitate superioară, indiferent de condițiile din exterior. Poți chiar monitoriza nivelurile de particule și polen din exteriorul autovehiculului.

aer-curat

Design interior

Privește cu mai multă atenție interiorul modelului XC90 Recharge.

HubSpot Video
interior-img-1 interior-img-2

*Cifrele se bazează pe datele WLTP obținute în condiții de testare specifice pentru XC90 Recharge T8 AWD plug-in hybrid. Autonomia, emisiile de CO2 și consumul de combustibil efectiv atinse în condiții reale variază în funcție de comportamentul la volan și de alți factori externi.

Volvo XC90 Recharge

Start your electric journey

Right here, Right now

Solicită oferta