XC60 Recharge Plug-in Hybrid

Drumul e alegerea ta. Planeta o protejăm împreună.

Trăiește frumusețea planificării unei călătorii. Alege drumul mai lung, dar mai spectaculos. Bucură-te de natură și contribuie în fiecare zi la protejarea ei! X60 Recharge Plug-in Hybrid îți oferă călătorii memorabile și autonomie de până la 54 km cu 0 emisii în modul full electric. Descoperă-l acum!

Sistem audio Bowers & Wilkins

Gama de sisteme audio include sistemul Bowers & Wilkins, ce oferă o calitate superioară a sunetului, o claritate inconfundabilă și o putere excepțională. 

Sistemul City safety

City Safety este un sistem avansat care detectează potențiale pericole și te ajută să le eviți. Folosește tehnologia radar și camera pentru a identifica alte vehicule, cicliști, pietoni și animale mari, zi și noapte.   

Plafon panoramic

Plafonul panoramic disponibil pentru XC60 umple habitaclul cu lumină astfel încât toți cei din mașină să se bucure de natură şi să poată privi oricând cerul pentru un moment de relaxare. 

Portbagaj încăpător

XC60 este spațios și versatil, cu un portbagaj de 483 l până la nivelul spătarelor scaunelor din spate și până la 1410 l cu spătarele scaunelor din spate pliate.

XC60 ÎN DETALII

Explorați caracteristicile

XC60 Recharge Plug-in Hybrid cu 390 CP are timpi optimizaţi de încărcare,
autonomie de până la 54 km şi 0 emisii în modul full electric.

+Motorizarea Plug-in Hybrid T8 Twin Engine

Oferă o autonomie în modul full electric de până la 54km, ideală pentru deplasarea cu 0 emisii în oraș.

O încărcare completă a bateriei durează doar 2 ore și 30 de minute la o stație de 16A și 230V. Consumul mediu de combustibil, măsurat după noile standarde WLTP, este cuprins între 2,3 – 3,0 l/100 km . Pe lângă toate acestea, accelerația de la 0 la 100 de km/h durează doar 5,8 secunde, mulțumită celor 390 de CP.

O combinație fără compromis între puterea electrică a bateriei și un motor eficient pe benzină, oferă un sens nou cuvintelor flexibilitate și experiență de condus.

ALTTEXT

Repere Volvo XC60

Performanțe electrificate

XC60 este disponibil acum și cu tehnologia mild hybrid ce reduce emisiile, îmbunătățește economia de combustibil și îți oferă performanțe ridicate.

Confort pentru toți

XC60 are cinci scaune atent concepute care asigură confort tuturor pasagerilor la orice drum.

Puternic prin design

Liniile perfecte și detaliile atent lucrate se îmbină cu aspectul robust și dinamic al SUV-ului pentru a face din XC60 o mașină puternică, rafinată. 

Conceput să protejeze

Siguranța este la baza lui XC60. Oțelul cu bor ultra-rezistent - unul dintre cele mai dure de pe piață - formează o celulă de siguranță solidă în jurul pasagerilor mașinii.

GALERIE XC60

Imaginea completă

Eficiență și eleganță: XC60 în imagini