Volvo XC60

Performanță acolo unde contează
100 – 0 km/h în 2.5 secunde

Solicită test drive
Volvo XC60

Performanță acolo unde contează

100 – 0 km/h în 2.5 secunde

Abordarea unică a Volvo XC60 plug-in hybrid din perspectiva performanței, nu mai este despre viteză sau cai putere. Pentru noi, performanța înseamnă cât de repede poți încetini, nu cât de repede poți accelera. Este despre performanța în viață. Despre a te simți în siguranță. Despre a face alegeri sustenabile, știind că vei avea autonomia necesară să ajungi acolo unde ai nevoie. Este despre câte experiențe de viață poți avea mergând cu XC60, nu câți litri are capacitate portbagajul. Despre a crea conexiuni cu oamenii, nu doar a-ți conecta telefonul. Performanță nu înseamnă cât de repede poți merge, ci cât de mult te poți bucura de viață.

Solicită test drive

Siguranță - XC60 nu este doar despre de la 0 la 100. Este despre de la 100 la 0, despre cât de repede poți încetini, nu cât de repede poți accelera. 

Sustenabilitate - XC60 nu este doar despre electrificare. Este despre certitudinea că poți ajunge întotdeauna acolo unde îți dorești. 

Conectivitate - XC60 nu este doar despre conectivitate. Este despre a crea conexiuni. 

Versatilitate - XC60 nu este doar despre spațiu măsurat în litri. Este despre a măsura câte experiențe acumulezi cu ajutorul lui.

Volvo XC60

Performanță acolo unde contează

100 – 0 km/h în 2.5 secunde

Solicită test drive

Descoperă dotările disponibile:

Alege-ți acum versiunea preferată!

Verifică stocul aici

Design interior

Privește cu mai multă atenție interiorul modelului XC60
img-1 img-2
Dotări pentru viitoarea ta mașină

Explorează sistemele unice Volvo

Aer mai curat în interior cu Sistemul Clean Zone (AQS)

La baza CleanZone se află sistemul Volvo Interior Air Quality, care este dotat cu un senzor pentru măsurarea calității aerului care pătrunde în habitaclu. Dacă detectează o scădere a calității - de exemplu, conducând printr-un tunel unde pot fi nivele mari de gaze de eșapament - mașina oprește automat admisia de aer și trece la recircularea aerului.

În plus, tot aerul, chiar dacă este recirculat, trece printr-un multi-filtru care minimizează nivelul de praf, polen și alte particule care pătrund în habitaclu. Un strat de cărbune activ face același lucru pentru mirosurile chimice, cum ar fi cele ale lichidului pentru spălarea parbrizului. De asemenea, filtrează și substanțele nocive, cum sunt particulele de gaz de eșapament.

aer-curat-img

Volvo Cars App

Aplicația Volvo Cars, una dintre cele mai performante din domeniul auto, este un serviciu care îți simplifică viața de zi cu zi și te ajută să obții mai mult de la autoturismul tău Volvo. Printre cele mai apreciate funcții de care vei beneficia, se găsește programarea la distanță a sistemului de încălzire sau răcire pentru ca atunci când pleci, să găsești o temperatură plăcută în mașină și să călătorești confortabil către o nouă destinație.

În plus, aplicația oferă informații, manuale, asistență, și pentru autoturismul conectat, starea autovehiculului și comanda de la distanță a unor funcții utile.

cars-app-img

Sistem camere parcare Bird View 360°

Patru camere de înaltă rezoluție și senzori laterali îți oferă vizibilitate de 360°, crescând percepția asupra obiectelor aflate pe laterala mașinii. Sistemul Volvo Bird View 360° te poate ajuta să parchezi sau să efectuezi cu încredere manevre în cele mai înguste spații.

camere-parcare-img

*Timpul de frânare de la 100 km/h la 0 km/h este de 2.5 secunde conform specificațiilor UE pentru anvelopele de vară; rezultatele în condiții reale pot varia în funcție de tipul și starea anvelopelor, condițiile de drum și vreme.

Volvo XC60

Performanță acolo unde contează

100 – 0 km/h în 2.5 secunde

Volvo XC60