Volvo XC40 Electric Experience

SOLICITĂ TEST DRIVE

Mai puține minute pentru încărcare, mai mulți kilometri

Cu o putere de încărcare îmbunătățită datorită acumulatorului mai mare ce permite o încărcare la o rată maximă actualizată de 200kW DC (anterior 150kW DC maxim), încărcarea de la 10% la 80% a XC40 Electric durează aproximativ 28 de minute și oferă o autonomie de pânp la 571 km.

Fără compromisuri

XC40 Electric nu te forțează să alegi între putere și stilul responsabil de a conduce. Bucură-te de confortul condusului cu o pedală și de accelerația lină, cu zero emisii de eșapament.

Punte spate motoare

Modelul XC40 Electric este disponibil în variantele de propulsie cu motor simplu sau dublu. Propulsia cu un singur motor, acum cu tracțiune pe spate, sporește puterea și agilitatea mașinii, făcându-ți călătoriile și mai plăcute.

VERIFICĂ STOCUL AICI

O experiență pură. Descoperă SUV-ul nostru compact electric.

Până la 571 km

Autonomie electrică

4,9 s

Accelerație (0-100 km/h)

408 cp

Putere

28 minute

Încărcare rapidă 10–80%

Volvo XC40 Electric

Avantaj client garantat de 10.000 € cu TVA inclus*

Stoc limitat

Cu Volvo XC40 100% electric nu poți trece neobservat. Cu un design electrizant, adaptabil și inteligent, cu spații de stocare pentru orice, cu un interior conceput din materiale sustenabile ce redefineste luxul, cu o autonomie electrică de peste 571 km si încărcare completă în mai puțin de 30 minute de la 10 la 80%, cu Google integrat, faruri cu tehnologie Pixel Light, XC40 Electric este perfect pentru agitația frumoasă din viața ta, pentru fiecare zi, pentru fiecare noapte, pentru fiecare călătorie, pentru fiecare moment!

 

Iar acum e mai simplu ca oricând să-l achiziționezi pentru că vine cu un Avantaj client garantat de 10 000 € cu TVA inclus*.

Solicită mai multe informații la cel mai apropiat Dealer Autorizat Volvo. Și da, e disponibil pentru livrare imediată, în limita stocului disponibil!

Solicită test drive

Alege Volvo XC40 Electric
cu Avantaj client garantat și livrare din stoc!

Solicită test drive

Design interior

Privește cu mai multă atenție interiorul modelului XC40 Electric.
int-1 int-2
Dotări pentru viitoarea ta mașină

Explorează sistemele unice Volvo

Aer mai curat în interior cu Sistemul Clean Zone (AQS)

La baza CleanZone se află sistemul Volvo Interior Air Quality, care este dotat cu un senzor pentru măsurarea calității aerului care pătrunde în habitaclu. Dacă detectează o scădere a calității - de exemplu, conducând printr-un tunel unde pot fi nivele mari de gaze de eșapament - mașina oprește automat admisia de aer și trece la recircularea aerului.

În plus, tot aerul, chiar dacă este recirculat, trece printr-un multi-filtru care minimizează nivelul de praf, polen și alte particule care pătrund în habitaclu. Un strat de cărbune activ face același lucru pentru mirosurile chimice, cum ar fi cele ale lichidului pentru spălarea parbrizului. De asemenea, filtrează și substanțele nocive, cum sunt particulele de gaz de eșapament.

dot-1

Volvo Cars App

Aplicația Volvo Cars, una dintre cele mai performante din domeniul auto, este un serviciu care îți simplifică viața de zi cu zi și te ajută să obții mai mult de la autoturismul tău Volvo. Printre cele mai apreciate funcții de care vei beneficia, se găsește programarea la distanță a sistemului de încălzire sau răcire pentru ca atunci când pleci, să găsești o temperatură plăcută în mașină și să călătorești confortabil către o nouă destinație. În plus, aplicația oferă informații, manuale, asistență, și pentru autoturismul conectat, starea autovehiculului și comanda de la distanță a unor funcții utile.

dot-2

Sistem camere parcare Bird View 360°

Patru camere de înaltă rezoluție și senzori laterali îți oferă vizibilitate de 360°, crescând percepția asupra obiectelor aflate pe laterala mașinii. Sistemul Volvo Bird View 360° te poate ajuta să parchezi sau să efectuezi cu încredere manevre în cele mai înguste spații.

dot-3

*Ofertă supusă unor termene și condiții. Mai multe detalii la Dealer-ul tău autorizat Volvo Cars.
**Autonomia este în conformitate cu ciclurile de conducere stabilite de WLTP și EPA, autonomia corespunzătoare ciclurilor reale putând fi diferită. Cifrele se bazează pe un obiectiv definit în prealabil.

Volvo XC40
Electric Experience

For you. For your loved ones.
For the planet. For life.

Volvo XC40 Electric