SUV-ul premium contemporan
construit în jurul tău

Volvo XC90 inspiră relaxare și încredere pentru tine și familia ta. Acest SUV premium devine un spațiu în care te poți relaxa alături de cei dragi, în care îți găsești inspirația pentru planurile de viitor. În Volvo XC90 tehnologiile intuitive se îmbină armonios cu design-ul scandinav pentru a-ți face viața mai ușoară.

Integrare cu smartphone-ul

Apple CarPlay™ și Android Auto îți oferă o modalitate mai ușoară și mai inteligentă de a rămâne conectat pe drum. 

Afișaj pe parbriz

Afișajul de pe parbriz prezintă informații vitale pentru șofer. Poți să îți menții privirea la trafic și să vezi în același timp viteza ta, limita de viteză, direcții de navigație și multe altele.

Ecranul șoferului

Ecranul de 12 inch al șoferului îți oferă informații relevante în mod intuitiv - inclusiv direcțiile de navigare, telefon și semnele de circulație.

Sonorizare premium

Oriunde te așezi, sistemul audio premium Bowers & Wilkins îți permite să asculți muzica pe care o iubești, redată fidel, așa cum și-a dorit artistul. 

Design exterior

Din orice unghi l-ai privi, XC90 inspiră putere și încredere în propriile forțe. Surprinde esența designului scandinav contemporan, vizibilă la exterior prin statura sa impunătoare și formele echilibrate. Roțile din aliaj de 19'' sau 20'' și farurile active LED Thor-hammer, specifice noii generații Volvo, te ajută să te faci remarcat pe șosea.

Design interior

Toate călătoriile cu XC90 sunt speciale - din momentul în care te așezi în SUV-ul tău ești înconjurat de calm, eleganță, într-un interior aerisit, care te surprinde prin frumusețea detaliilor. Fiecare element de design funcţionează în armonie și regăsești cele mai fine materiale, cum ar fi pielea moale şi lemnul granulat.

Siguranța pe primul loc

Intellisafe este abordarea noastră pentru relații mai armonioase între mașini și oameni. Pentru a atinge acest obiectiv, XC90 este dotat cu inovații inteligente și intuitive,
ce asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru tine și familia ta.

City Safety

Noua generație City Safety folosește tehnologia radar și camerele pentru a detecta potențiale pericole, cum ar fi vehicule, pietoni, cicliști care se îndreaptă spre tine. Te avertizează și apoi frânează în locul tău ca să eviți sau să atenuezi coliziunea dacă nu reacționezi la timp.

Pilot Assist

Tehnologia Pilot Assist a noului Volvo XC90 face condusul în trafic intens mai puțin obositor. Te ajută să menții o distanță setată în raport cu vehiculul din față și folosește mici impulsuri pentru virare care te ajută să menții mașina pe centrul benzii.

Run-off road Mitigation

Avertizarea la părăsirea benzii este sistemul care detectează dacă mașina urmează să părăsească banda fără intenția ta la viteze de 65 - 140 km/h și poate folosi direcția, iar dacă e necesar, suport la frânare pentru a-ți direcționa mașina spre calea corectă.

Run-off Road Protection

Protecția la părăsirea carosabilului are la bază o structură de absorbție a energiei în ramele scaunelor din față care amortizează impactul vertical în cazul unei aterizări dure și poți opta și pentru centuri de siguranță care se strâng electric pentru a te menține ferm pe poziție.

Individual

Individual

Combină așa cum dorești performanțele înalte ale motorului pe benzină cu un motor electric și te bucuri de o experiență de condus remarcabilă și minimum de emisii.

Pure

Pure

Parcurgi drumurile către birou și spre casă liniștit, în deplin confort, folosind doar energie electrică. Cu o autonomie de până la 40 km, mașina ta va produce zero emisii în călătoriile tale zilnice.

Hybrid

Hybrid

Setând mașina pe modul Hybrid, este alesă automat sursa de putere sau sunt combinate cele două. Astfel conduci cu ușurință și cu maximum de eficiență oriunde ai merge.

Power

Power

Când dorești să accelerezi ritmul, modul Power combină ambele surse de alimentare pentru accelerație maximă, asigurată de tracțiunea integrală.

Puterea e la tine.

Fără compromisuri.

Tehnologia plug-in hybrid T8 Twin Engine îți oferă o experiență de condus plăcută fără a compromite eficiența. Prin modurile de condus ai siguranța că ai făcut cea mai bună alegere pentru fiecare drum în parte.

Un SPA în mișcare

Ca șofer, XC90 te poartă departe de agitația cotidiană și îți readuce plăcerea de a conduce. Totodată, oricine urcă la bordul modelului tău XC90
va avea parte de același standard de confort, spațiu, lumină și design. Toți se vor bucura de călătorie, indiferent unde se așează.

Plafon panoramic

Lasă lumina să te învăluie și bucură-te de propriul sanctuar scandinav luminos și spațios grație plafonului panoramic. Fie închis, fie deschis, acesta te conectează cu exteriorul chiar și atunci când ești în mașină.

Respiri aer suedez, oriunde ai fi

CleanZone începe să te protejeze dinainte să intri în mașină. Din momentul în care ai deblocat ușile, ventilatorul se activează la viteză mare pentru a elimina aerul viciat, iar sistemul Volvo Interior Air Quality măsoară calitatea aerului care pătrunde în habitaclu.

Scaunele excepționale pentru fiecare pasager

Toate scaunele din acest SUV au fost realizate la cele mai înalte standarde de confort și suport, cu o gamă largă opțiuni de ajustare ca fiecare pasager să își găsească poziția confortabilă la bordul modelului tău XC90.

Alegerea perfectă pentru micii pasageri

Cu 50 de ani de experiență în siguranța copiilor în mașină, am transformat tot ceea ce am învățat în beneficii pentru tine. Cu noua noastră generație de scaune auto pentru copii, cei mai importanți pasageri călătoresc în cel mai sigur și confortabil mod posibil.

 


SPECIFICAȚII TEHNICE

Fiecare detaliu contează

  • Combustibil: Diesel
  • Tracțiune: Integrală
  • Capacitate cilindrică: 1969 cmc
  • Putere: 235 cp
  • Consum: 5,7 l/100km
  • Transmisie: Automată

Propriul drum, propriul nivel de echipare

Optează pentru echiparea care se potrivește cel mai bine stilului tău de viață. Cu Momentum, dotarea standard, obții cele mai recente tehnologii Volvo
pentru un nivel înalt de confort, stil și siguranță. Cu Inscription, versiunea care răspunde celor mai sofisticate cerințe,
poți alege detalii elegante de design exterior și interior, ce subliniază stilul tău distinct și gândirea fresh.

 

Momentum

Versiunea standard include cele mai recente funcționalități ale tehnologiei City Safety: detectarea pietonilor și cicliștilor, avertizare pentru evitarea coliziunii frontale cu frânare automată, alertă la ieșirea de pe banda de mers și informații pe display cu semnele de circulație.

Inscription

Inscription, varianta exclusivă XC90, amplifică aspectul SUV-ului premium. Fiecare detaliu este ales atent pentru a oferi modelului un plus de eleganță și pentru a îngloba mai multe elemente de design construite în jurul tău și a pasagerilor.

”Când cumperi un produs de lux, diferența dintre acesta și un produs obișnuit este nivelul de măiestrie care a fost implicat în crearea lui.”

ROBIN PAGE
Design Interior