Antonia prezintă noul
Volvo XC40

SUNETUL ORAȘULUI. TEHNOLOGIA VIITORULUI

CERE OFERTAMuzica este mult mai mult decât un sunet, este bătaia inimii a culturii urbane. Artistul momentului, Antonia, te ajută să redescoperi sunetul urban, iar noi te provocăm să asculți așa cum nu ai mai făcut-o în trecut. Reinventează-te la bordul unui SUV dinamic, puternic, cu un design scandinav futurist, în care tehnologia îți oferă un sentiment uman.

 


Descoperă alături de Antonia noul XC40: designul exuberant, întruchiparea viziunii Volvo pentru siguranță, claritatea sunetului oferită de sistemul audio premium Harman Kardon, funcționalitățile aplicației Volvo on Call cu ajutorul cărora economisești timp și nu doar atât. Te invităm să descoperi tehnologia viitorului bucurându-te de muzica ce-ți face sufletul să tresară.


DESCOPERĂ TEHNOLOGIA VIITORULUI

VOLVO ON CALLViața ta în mișcare

Ținem pasul cu tehnologia și îți oferim soluții menite să îți simplifice viața, pentru ca tu să îți păstrezi timpul pentru lucrurile care contează. Volvo on Call este o aplicație cu nenumărate funcționalități, care îți oferă posibilitatea de a controla modelul tău Volvo, chiar și de la distanță, prin intermediul telefonului tău.

 

VIZIUNEA NOASTRĂProtectorul tău

Viziunea Volvo pentru anul 2020 este aceea ca nicio persoană care este implicată într-un accident grav cu un nou model Volvo să nu sufere vătămări corporale grave. Siguranța ta este grija noastră.

 

HARMAN KARDONSunetul urban

Modelul XC40 este dotat cu unul dintre cele mai performante sisteme audio, premium, Harman Kardon. Bucură-te de muzică și transformă fiecare drum într-o călătorie relaxantă, indiferent care este destinația.

 

DESIGNFuturist, exuberant

Volvo XC40 este un SUV autentic pentru oraș. Simplitatea scandinavă oferă și o paletă largă de beneficii practice, precum spații generoase de depozitare sau posibilitatea de a-ți încărca telefonul wireless.

 

RĂMÂI CONECTAT

BUCURĂ-TE DE TEHNOLOGIE

ramai-conectat-volvo

 

 

AVEM GRIJĂ DE TIMPUL TĂU

Timpul este cel mai de preț lucru pe care îl avem, iar viața de artist presupune multe sacrificii. Antonia își păstrează timpul pentru ceea ce contează, deoarece Volvo XC40 este conceput să îți facă viața mai ușoară. Descoperă funcționalitățile aplicației Volvo on Call și fii prezent unde este nevoie de tine!

ramai-conectat-volvo

HARMAN KARDON

SCHIMBĂ SUNETUL ORAȘULUI

 

volvo-cars-romania-xc40

 

 

SIMTE DIFERENȚA CU FIECARE DRUM

Muzica este mai mult decât un sunet, muzica înseamnă să asculți, să descoperi și să simți. Pentru un artist, muzica înseamnă viață. Antonia, ambasadorul noului Volvo XC40, știe să facă diferența când vine vorba de timpul petrecut în mașină. Am echipat acest model cu unul dintre cele mai performante sisteme audio, Harman Kardon, pentru ca tu să te poți bucura de orice drum, idiferent de distanță.

antonia-volvo-romania

SIGURANȚĂ

VIZIUNEA NOASTRĂ

Antonia-x-VOLVO0883

 

 

DEZVOLTĂM UN VIITOR MAI SIGUR

Viziunea noastră în materie de siguranță este ca din anul 2020 să nu mai existe nicio persoană grav vătămată într-un accident în care este implicat un nou model Volvo. Când vine vorba de familia ei, Antonia are încredere în noul XC40, deoarece este echipat cu tehnologie avansată, menită să proteje toți pasagerii alături de care călătorește.

Antonia-x-VOLVO0883
Antonia-x-VOLVO0656

IA ATITUDINE

CUCEREȘTE ORAȘUL

 

Antonia-x-VOLVO0545

 


Amprenta puternic scandinavă face din modelul XC40 o adevărată capodoperă în rândul SUV-urilor compacte. Volvo XC40 are un design unic, futurist, atât în interior, cât și în exterior, acest design fiind gândit în jurul confortului tău. Din poziția artistului de succes, Antonia și-a găsit un partener de drum exact ca ea: elegant, puternic, unic și conceput să facă față provocărilor.

antonia-volvo-romania-2019-