Obții cele mai bune performanțe de la modelul tău Volvo

Dacă modelul tău Volvo are o vechime mai mare de șase ani, beneficiezi de oferte speciale la orice revizie efectuată în unitățile de service autorizate Volvo.

Prin Volvo Service 6Plus, experții Volvo realizează un control complet al mașinii, cu accent pe siguranță și calitate, astfel ca tu să ai parte de cele mai înalte performanțe ale modelului tău.

Lucrările de mentenanță autorizate devin tot mai importante odată cu trecerea timpului. Asigură-te că sunt realizate la unitățile de service autorizate Volvo.

splus1.jpg

Sărbătorești 6 ani alături de partenerul tău Volvo?

Cu Volvo Service 6Plus, revizia auto realizată în unitățile autorizate Volvo îți aduce până la 40% reducere la schimbul filtrelor de ulei/aer/combustibil/polen, plăcuțelor și discuri de frână, kitului de distribuție și 30% discount pentru schimbul lichidului de frână.

Pachetul complet Volvo Genuine Service

Experții Volvo efectuează un control complet al stării mașinii tale pentru a se asigura că totul funcționează la cel mai înalt nivel. Prin acest pachet primești gratuit:

  • Actualizare de software*, în funcție de disponibilitate
  • Verificare a codurilor de defect la fiecare intrare în service
  • Soluție de mobilitate (mașină de curtoazie, mașina închiriată, taxi etc.)
  • Spălarea mașinii la fiecare intrare în service
  • Contact de service pesonal
  • Un an asistență rutiera gratuită (excepție auto mai vechi de 7 ani)

*aplicabil pentru modele Volvo produse după anul 1999, excepție fiind C70-05,S/V40-03,XC/V70-00/

splus2.jpg

Dacă e rulat de mai mult de 6 ani, lasă-l în grija unei unități de service autorizate Volvo.
Modelul tău va primi cel mai bun tratament prin Volvo Service 6Plus.

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 31.03.2020.