Cele mai înalte performanțe pentru modelul tău Volvo

Dacă modelul tău Volvo are o vechime mai mare de patru ani, experții Volvo te așteaptă pentru un control complet al mașinii,
cu accent pe siguranță și calitate.

Prin Volvo Service 4Plus, beneficiezi de oferte speciale la orice revizie efectuată în unitățile de service autorizate Volvo.

4plus-12.jpg

Sărbătorești 4 ani alături de partenerul tău Volvo?

Cu Volvo Service 4Plus, revizia auto realizată în unitățile autorizate Volvo îți aduce până la 20% reducere la schimbul filtrelor de ulei/aer/combustibil/polen și 30% discount pentru schimbul: plăcuțelor și discuri de frână, kitului de distribuție.

Pachetul complet Volvo Genuine Service

La orice revizie Volvo Service 4Plus beneficiezi de pachetul complet Volvo Genuine Service. Prin acest pachet primești gratuit servicii de mentenanță și actualizare de software. Tu trebuie doar să te relaxezi și să lași operațiunile de mentenanță în grija unei unități autorizate Volvo.

4plus-13.jpg

Vino într-o unitate de service autorizat Volvo și modelul tău va primi cel mai bun tratament prin Volvo Service 4Plus.

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 31.03.2020.