Performanță, confort, siguranță

Familia Volvo XC

Disponibile acum.

Familia Volvo XC

Performanță, confort, siguranță.

Disponibile acum.

Alege-ți acum modelul care te reprezintă, cu livrare din stoc.

Verifică stocul XC90 Verifică stocul XC60 Verifică stocul XC40
Performant. Sofisticat. Parte din familie.

Volvo XC90

Disponibil acum.

Completează-ți stilul de viață sofisticat cu Volvo XC90, modelul care redefinește SUV-ul de lux. Cu 7 locuri confortabile, design scandinav elegant și inovație în fiecare detaliu, XC90 îți oferă siguranță, confort, eleganță, armonie, ingredientele cheie ale vieții tale. Cu sistem audio Bowers & Wilkins de înaltă fidelitate și cu detalii premium atent lucrate, Volvo XC90 se ridică la nivelul așteptărilor tale.

Solicită oferta
Inovativ. Sigur. Parte din familie.

Volvo XC60

Disponibil acum.

Creat pentru confort în oraș și pentru aventură în afara lui, Volvo XC60 este SUV-ul potrivit pentru cei care știu ce vor și nu se opresc până nu reușesc. Un SUV perfect pentru succes.

Cu plafon panoramic, cameră video 360˚ și Google integrat, fiecare călătorie cu Volvo XC60 devine o experiență unică, de neuitat.

Solicită oferta
Versatil. Inteligent. Parte din familie.

Volvo XC40

Disponibil acum.

Potrivit pentru fiecare zi, pentru fiecare călătorie, pentru oricând, pentru oriunde! Cu un design care atrage toate privirile, cu spații de stocare pentru orice, cu Google integrat, sistem audio High Performance Pro Harman Kardon, Pilot Automat Adaptiv, BLIS, sistem parcare Bird View 360o și cu faruri cu tehnologie Pixel, Volvo XC40 duce experiența condusului la un alt nivel. 
Solicită oferta

Explorează sistemele unice Volvo

Dotări pentru viitoarea ta mașină

Aer mai curat în interior cu Sistemul Clean Zone (AQS)

La baza CleanZone se află sistemul Volvo Interior Air Quality, care este dotat cu un senzor pentru măsurarea calității aerului care pătrunde în habitaclu. Dacă detectează o scădere a calității - de exemplu, conducând printr-un tunel unde pot fi nivele mari de gaze de eșapament - mașina oprește automat admisia de aer și trece la recircularea aerului.

În plus, tot aerul, chiar dacă este recirculat, trece printr-un multi-filtru care minimizează nivelul de praf, polen și alte particule care pătrund în habitaclu. Un strat de cărbune activ face același lucru pentru mirosurile chimice, cum ar fi cele ale lichidului pentru spălarea parbrizului. De asemenea, filtrează și substanțele nocive, cum sunt particulele de gaz de eșapament.

aer-curat-img

Volvo Cars App

Aplicația Volvo Cars, una dintre cele mai performante din domeniul auto, este un serviciu care îți simplifică viața de zi cu zi și te ajută să obții mai mult de la autoturismul tău Volvo. Printre cele mai apreciate funcții de care vei beneficia, se găsește programarea la distanță a sistemului de încălzire sau răcire pentru ca atunci când pleci, să găsești o temperatură plăcută în mașină și să călătorești confortabil către o nouă destinație.

În plus, aplicația oferă informații, manuale, asistență, și pentru autoturismul conectat, starea autovehiculului și comanda de la distanță a unor funcții utile.

cars-app-img

Sistem camere parcare Bird View 360°

Patru camere de înaltă rezoluție și senzori laterali îți oferă vizibilitate de 360°, crescând percepția asupra obiectelor aflate pe laterala mașinii. Sistemul Volvo Bird View 360° te poate ajuta să parchezi sau să efectuezi cu încredere manevre în cele mai înguste spații.

camere-parcare-img

Performanță, confort, siguranță

Familia Volvo XC

Disponibile acum.

Solicită oferta