Accesorii pentru planuri împlinite

Volvo pune în mișcare planurile tale pentru iarnă cu prețuri speciale, pentru ca tu să fii gata de noi aventuri în siguranță. Completează-ți echipamentul de schi/snowboard cu suporturile de schiuri originale Volvo.

Catalog accesorii Volvo
suport-skiuri-volvo-1

Suportul de schi din aluminiu proiectat aerodinamic este potrivit pentru toate tipurile de schiuri și snowboarduri, chiar și pentru echipamente mai mari. Datorită butonului de apăsare destinat prinderii și desprinderii echipamentului, acesta este foarte ușor de manipulat, chiar și atunci când ești echipat cu mânuși de schi.

Preț: 174 Euro (TVA Inclus)

Contactează dealer

Sistemul T-track, ușurează montarea suportului de schiuri pe barele transversale, fără a fi necesare alte unelte. Brațele blocabile au fost echipate cu profile din cauciuc moale care vă asigură că transportați echipamentul sportiv în siguranță. Accesoriul are două dimensiuni, pentru 4, respectiv, 6 perechi de schiuri (2 sau 4 snowboarduri).

Contactează dealer
suport-skiuri-volvo-2

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 31.03.2020.