Accesorii pentru planuri împlinite

Volvo pune în mișcare planurile tale pentru vară cu prețuri speciale ca tu să fii gata de noi aventuri în siguranță. Completează-ți echipamentul de biking cu suportul de biciclete original Volvo.

Descoperă accesoriile Volvo
suporti-bicicleta-1

Suport din aluminiu pentru biciclete, montat pe plafon, cu un design dinamic modern. Ideal pentru transportul sigur și în sigurnață al bicicletei tale.

Preț: 110 Euro (TVA Inclus)

Contactează dealer

Acest suport pentru 2 biciclete montat pe cârligul de remorcare, îmbină siguranța și confortul tranportării bicicletei tale către următoarea provocare. Suportul este dotat cu sistem de acces la portbagaj.

Preț: 420Euro (TVA Inclus)

Contactează dealer
suporti-bicicleta-2

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 30.09.2019.