Sensus Navigation

Sensus Navigation este sistemul de navigație complet integrat, care te ajută să ajungi unde dorești, cât mai ușor posibil. Printre funcțiile utile se numără Send to Car, care îți permite să trimiți destinații către mașina ta, fie din browser, fie din aplicația Volvo On Call.

sensus-1

Sensus Navigation îți oferă acces la servicii și aplicații legate de navigație, care te ajută să găsești experiențe noi și locuri noi de parcurs, într-un mod intuitiv și ușor de înțeles.

Cu Sensus Navigation puteți vedea imagini 3D ale clădirilor și reperelor pe hartă pentru a le recunoaște mai ușor în realitate. Punctele de interes (POI) pot fi afișate pentru diferite categorii. Acestea pot include totul, de la centre comerciale până la campinguri și hoteluri.

sensus-2

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 31.03.2020.