Călătorii în siguranță

Scaunul auto pentru cei mici este special creat de Volvo pentru copiii între 9 kg și 25 kg, cu vârste de la aproximativ 9 luni până la 6 ani. Volvo recomandă ca copilul dumneavoastră să stea în scaunul de copil, orientat către spate, cel puțin pănă la vârsta de 3-4 ani.

Catalog accesorii Volvo
scaune-copii-volvo-1

De peste 50 de ani, inovațiile noastre ne-au ajutat să oferim copiilor siguranța la bordul modelelor Volvo. Odată cu noua generație de scaune auto pentru copii, confortul și experiența celor mici sunt îmbunătățite semnificativ.

Preț: de la 329 Euro (TVA Inclus)

Contactează dealer

Tapițeria Volvo elegantă și unică este fabricată din lână de 80%, ceea ce înseamnă că copilul dvs. se așează foarte confortabil în scaun. Lâna nu este doar un material puternic, moale și natural, dar are, de asemenea, caracteristici foarte bune în ceea ce privește menținerea unei temperaturi uniforme și confortabile.

Contactează dealer
scaune-copii-volvo-2

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 31.03.2020.