Călătorii în siguranță

Scaunele pentru bebeluși beneficiază de un design Volvo, sunt elegante și confecționate în proporție de 80% din lână, ceea ce înseamnă că copilul dumneavoastră va avea parte de o călătorie confortabilă, liniștită si în deplină siguranță.

Catalog accesorii Volvo
scaune-bebelusi-volvo-1

De peste 50 de ani, inovațiile noastre ne-au ajutat să oferim copiilor siguranța la bordul modelelor Volvo. Odată cu noua generație de scaune auto pentru copii, confortul și experiența celor mici sunt îmbunătățite semnificativ.

Preț de la 329 Euro (TVA Inclus)

Contactează dealer

Ca întotdeauna, când vine vorba de Volvo, nu a fost făcut niciun compromis în ceea ce privește siguranța, ceea ce înseamnă că scaunul îndeplinește cerințele exigente de siguranță ale brandului Volvo.

Copilul este așezat în siguranță datorită unui sistem de prindere în 5 puncte.

Contactează dealer
scaune-bebelusi-volvo-2

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 31.03.2020.