Echilibrul perfect între control și performanță cu oferta specială:

850 EUR cu TVA inclus

Polestar Performance Software îți aduce o experiență de condus fără compromis. Acest program poate fi instalat exclusiv la dealerii autorizați Volvo și se realizează rapid, în timpul unei revizii sau unei schimbări de anvelope. Începând cu această vară, bucură-te de echilibrul între performanța modelului tău Volvo și controlul pe care îl ai asupra lui.

DESCOPERĂ OPTIMIZAREA POLESTAR
polestar1

Garanția performanțelor îmbunătățite

Polestar Performance Software e singurul program care garantează îmbunătățirea performanțelor modelului tău Volvo. Acest program a fost dezvoltat în cooperare cu inginerii Volvo Cars în așa fel încât garanția mașinii tale să rămână intactă.

Siguranță avansată

Inginerii Volvo se concentreză asupra siguranței și fiabilității în dezvoltarea oricărui produs. Optimizările de software realizate de echipa de ingineri Polestar aduc performanțe de top fără a pune în pericol siguranța pasagerilor din mașina ta. În plus, actualizarea Polestar contribuie la menținerea unei valori ridicate de revânzare a mașinii.

polestar2

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 31.03.2020.