Descoperă noi aventuri, cu ofertele My Volvo Sommar.

Profită acum!

Optimizare software Polestar Engineered

Experiența la volan dusă la următorul nivel

Această tehnologie îți oferă o experiență de condus mai rapidă, mai intuitivă, mai precisă și mai controlată, fără a compromite caracteristicile de siguranță remarcabile specifice autoturismului tău Volvo.

629 € (TVA inclus)

Profită acum!

Cum îmbunătățesc optimizările Polestar Engineered experiența de conducere?

Descoperă cele 6 caracteristici:

nr-1

1. Răspunsul clapetei de accelerație

Funcție: Răspunsul recalibrat al clapetei de accelerație îmbunătățește reacția motorului, reducând timpii necesari atingerii unor viteze superioare. 

Avantaj: Perfect în situații de condus activ, atunci când îți dorești să ieși din viraje sau să depășești pe autostradă. 

nr-4

2. Răspuns la eliberarea accelerației

Funcție: Motorul și cutia de viteze au fost calibrate să mențină turația atunci când eliberezi brusc accelerația, pentru un răspuns mai rapid, predictibilitate și control îmbunătățite. 

Avantaj: Răspunsul la eliberarea accelerației permite mașinii să reacționeze imediat când vrei să accelerezi după frânarea puternică. 

nr-3

3. Rapiditatea schimbării treptelor din cutia de viteze

Funcție: Viteza de schimbare a treptelor a fost mărită, permițându-ți o să schimbi rapid în sus și în jos. 

Avantaj: Foarte important atunci când dorești ca mașina să accelereze rapid, de exemplu la depășire. 

nr-6

4. Etajarea performantă a cutiei de viteze

Funcție: Punctele de schimbare a vitezelor au fost calibrate pentru a utiliza puterea maximă a motorului în intervalul mediu de turații, ori de câte ori este posibil. 

Avantaj: Precizia schimbătorului de viteze oferă schimbări perfect sincronizate pentru o accelerare mai rapidă, beneficiind simultan de funcția de menținere a vitezei ce îmbunătățește controlul în viraje cu forțe g laterale mari.

nr-2

5. Performanța motorului

Funcție: Maparea motorului este optimizată pentru performanțe mai mari în banda de putere medie.

Avantaj: Perfect pentru condusul sportiv, mai ales în depășiri. 

nr-5

6. Cuplu pentru puntea spate

Funcție: Transmisia asigură mai mult cuplu punții spate pentru perioade mai mari de timp, rezultând o dinamică semnificativ îmbunătățită.

Avantaj: Rezultă o tendință redusă de subvirare, control mai bun în viraje și tracțiune îmbunătățită.

Vacanța perfectă în deplină siguranță.

20% reducere la seturile complete de roți de vară.

Seturile complete de jante și anvelope de vară sunt atent selectate pentru a se potrivi cât mai bine dorințelor tale individuale. Fiecare set complet de roți este atent testat pentru rezistența la rulare, uzură, dar și pentru a ne asigura că oferă cea mai bună aderență, indiferent de suprafață și de condițiile meteo. 

Totul pentru ca tu să te bucuri de vacanțe și aventuri in deplină siguranță. 

Descoperă oferta de seturi complete de roți de vara!

Contactează Dealerul tău Volvo!

Bucură-te de garanție pe viață pentru piesele originale Volvo*

Fără griji, în siguranță, pe viață.

La service-urile autorizate Volvo te bucuri de mai mult decât operațiuni de service efectuate de experți certificați Volvo ce folosesc cele mai moderne echipamente de service, certificate conform standardelor Producătorului. 

Doar la service-urile autorizate Volvo primești Garanție pe viață* la piesele de schimb înlocuite.

Contactează Dealerul tău Volvo!
garantie

Ai un Volvo de peste 4 ani cu poliță CASCO?Plătește revizia din CASCO!

Cu avantajul de 5%** din valoarea pieselor de caroserie înlocuite, la reparația daunei într-un Service Autorizat Volvo

Primești 5% din valoarea pieselor de caroserie înlocuite când efectuezi reparația daunei într-unul dintre atelierele de caroserie din rețeaua autorizată Volvo, pentru modelul tău Volvo de peste 4 ani asigurat cu poliță CASCO. Avantajul de 5% va fi acordat ca reducere pentru lucrări de mentenanță și reparație în atelierul de mecanică al Dealerului Autorizat.

Contactează Dealerul tău Volvo!
casco

Nu ai asigurare CASCO ?


Contactează Dealerul tău Volvo pentru o oferta de nerefuzat destinată clienților neasigurați. Te vei bucura de consultanță specializată în relația cu asiguratorul și soluții de asistență rutieră.

Contactează Dealerul!

*Garanția este oferită numai în cadrul Service-ului Autorizat Volvo și este supusă unor termeni și condiții. Garanția acoperă inclusiv costurile manoperei necesare pentru înlocuirea pieselor, dar nu și accesoriile, piesele supuse uzurii normale sau utilizării vehiculului cu încălcarea condițiilor stabilite de către producător sau consumabile. De asemenea, nu se oferă garanție pentru piesele care necesită înlocuire ca urmare a unei lucrări efectuate în afara Service-ului Autorizat Volvo. Pentru termeni și condiții complete, accesează acest link.

** Avantajul de 5% din contravaloarea pieselor înlocuite în atelierele de caroserie din rețeaua autorizată Volvo, pentru modelele Volvo mai vechi de 4 ani, va fi acordat ca reducere pentru lucrări de mentenanță și reparație în atelierul de mecanică al Dealerului Autorizat. Mai multe detalii la Dealerii Autorizați Volvo participanți în campanie, inclusiv în legătură cu oferta de nerefuzat destinată clienților neasigurați. Campania este valabilă pentru toate reparațiile de daune, realizate la Dealerii Volvo participanți în campanie.

*** Ofertele și prețurile prezentate în cadrul acestei pagini web, sunt valabile în perioada 01.04.2022 – 30.06.2022, în rețeaua de Dealeri Autorizați Volvo Cars din România.

Profită acum de ofertele
My Volvo Sommar!

Contactează Dealerul tău Volvo!