header-comunicat-1

Volvo S60 T8 Twin Engine, cel mai puternic sedan sport din clasa hybridelor premium, disponibil la vânzare și în România

  • Modelul, numit de președintele Volvo „una dintre cele mai interesante mașini făcute vreodată” este proiectat pentru plăcerea pură a celui care îl conduce;
  • Noul S60 T8 Twin Engine are o motorizare de 390 CP și ajunge de la 0 la 100 km în 4.6 secunde;
  • „Sportivul” familiei Volvo a primit nota maximă de cinci stele la cel mai recent test de siguranţă EuroNCAP.               

Noul Volvo S60 Plug-in Hybrid, cel mai puternic sedan sport din clasa hybridelor premium, este din această lună disponibil la vânzare și în România, în varianta T8 Twin Engine, anunță EIT - Forum Auto, importatorul oficial al Volvo Cars în România.

Noul Volvo S60 poate fi comandat în versiunea Inscription sau Rdesign și are un preț de plecare de 54,580 Euro, plus TVA. S60 T8 Twin Engine se încadreaza și în programul “Rabla Plus” susținut de Ministerul Mediului și poate beneficia de o reducere de 20.000 de lei, datorită emisiilor sale scăzute (CO2 de 44 g/ Km).

S60 Plug-in Hybrid reafirmă și în segmentul sedan angajamentul producătorului auto pentru electrificare. Cu cel mai avansat standard de siguranță din segment, noul S60 a fost certificat în 2018 când modelul a obținut maximul de cinci stele la testele EuroNCAP. 

Noul S60 este una dintre cele mai interesante mașini făcute vreodată de Volvo. Este dedicată șoferului, ceea ce conferă Volvo Cars o poziție puternică pe segmentul sedanurilor și multe oportunități de dezvoltare” a declarat Håkan Samuelsson, președinte Volvo Cars.

s60-comunicat

În România, sedanul vine cu o motorizare de 390 de CP, un cuplu de 400+240 Nm iar accelerația de la 0 la 100 de km/h se realizează în doar 4.6 secunde. Modelul are un consum mediu intre 1,6 - 2.3 L/100km și un range în modul electric de până la 50 - 54 Km, conform standardului WLTP.

Pasionații Volvo Cars din România au la dispoziție din această lună un model sport apreciat în întreaga lume. Dacă în general modelele Volvo sunt construite altruist pentru a fi împărtășite cu prietenii sau familia, în cazul noului S60 vorbim de plăcerea pură a celui care îl conduce. Ne bucurăm că am putut aduce în România cel mai puternic sedan premium din categoria hybridelor care a punctat și drept cel mai sigur model pe acest segment. Vom continua să aducem în țară noi motorizări plug-in hybrid și full electric, pe măsură de Volvo adaptează toate modelele sale, în conformitate cu strategia de sustenabilitate a mărcii pe care România și-a asumat-o complet” a afirmat Andrei Huidan, Marketing Manager EIT – Forum Auto, importator Volvo Cars în România.

EIT- Forum Auto va aduce în următoarea perioadă și o a doua versiune de motorizare plug-in: T6 Twin Engine. Dotată cu 340 de CP, versiunea își va păstra același range în modul electric, de până la 54 km. 

Noul S60, alături de întreaga gamă de modele Volvo puse la vânzare în România, beneficiază de 4 ani de garanție și asistență rutiera internatională de până la 7 ani.

Pentru a configura noul model S60 Plug-in Hybrid și/ sau pentru înscriere la drive test, puteți accesa https://www.volvocars.com/ro/cars/new-models/s60.

 

-------------------------------

Despre Volvo Cars în România

În România, Volvo Cars este reprezentat de Grupul Euro Inter Trade, înființat în 1990 iar autoturismele sunt distribuite prin sucursala Forum Auto, care are peste 20 de ani de experiența pe piața locală.

EIT – Forum Auto a intrat în 2019 în Volvo Excellence Club. Doar cinci importatori din toate țările EMEA au primit acest statut drept recunoaștere a calității și a performanței obținute.

-------------------------------

Despre Volvo Car Group

Volvo a început producția în anul 1927. Astăzi, Volvo Cars este una dintre cele mai cunoscute și respectate brand-uri auto din lume, cu vânzări de 624,253 mașini în aproximativ 100 de țări în anul 2018. Compania Volvo Car Corporation din Suedia a fost cumpărată in anul 1999 de Ford Motor Company din SUA.

Din 2010 Volvo Cars este deținută de Zhejiang Geely Holding (Geely Holding) din China. Producția modelelor Volvo este acum realizată atăt în Europa (Suedia), cât și în Asia (China).

În 2018, Volvo a vândut peste 600 000 de unități, un număr recod de la înființarea companiei, în 1927. Anul trecut a fost de asemenea și al cincilea consecutiv cu vânzări record pentru compania suedeză, performanță susținută de modelele XC60 și XC90.

 

Contact Media: 

Mihaela Barbu, Head of New Media Zaga Brand

mihaela.barbu@zagabrand.ro

Tel: 0740 072 318

Contact Media

Mihaela Barbu, Head of New Media, Zaga Brand

Email: mihaela.barbu@zagabrand.ro

Tel: 0740 072 318

Descarcă Media Kit-ul
×

Fii la curent cu noutățile Volvo!