sv901

Volvo lansează versiuni noi ale modelelor S90 și V90 plus tehnologie mild hybrid pentru întreaga gamă

Volvo Cars lansează astăzi versiuni noi pentru sedanul S90 și pentru versiunea estate V90 / V90 Cross Country, ce includ un design exterior rafinat și un sistem de sunet de ultimă generație de la Bowers and Wilkins.

Într-o actualizare mai amplă a gamei, opțiunile de propulsie mild hybrid de 48 de volți sunt acum disponibile pe fiecare model Volvo, dezvoltând astfel oferta companiei pe electrificare.

În ceea ce privește aspectul exterior, designerii Volvo au implementat o serie de schimbări atât la partea din față, cât și la cea din spate a modelelor S90 și V90, precum noi proiectoare de ceață, un nou design al spoilerului și o nouă bară de protecție.

sv903

La V90 și la V90 Cross Country, cea mai remarcabilă schimbare este designul nou al stopurilor din spate care include iluminare LED și semnalizare secvențială. Gama de culori noi pentru exterior și opțiunile de jante îmbunătățesc variantele de personalizare.

În interior, sistemul audio Bowers and Wilkins oferă o experiență îmbunătățită a sunetului în mașină, datorită noilor funcții precum amplificatorul modernizat, anularea automată a zgomotului vehiculului și noua setare care imită sunetul clubului tău de jazz preferat.

O altă caracteristică nouă disponibilă pentru interior este sistemul Advanced Air Cleaner cu un senzor pentru particule de 2,5 PM. Dezvoltat pentru piața chineză și lansat la nivel global, permite șoferilor să monitorizeze calitatea aerului interior prin ecranul principal. Dacă se dorește, Advanced Air Cleaner poate elimina în câteva minute aproape toate particulele minuscule din aer.

Atât noul sistem audio Bowers & Wilkins, cât și tehnologia Advanced Air Cleaner sunt acum disponibile pe toate modelele din seria 90 și 60, datorită tehnologiei Scalable Product Architecture (SPA). 

sv902

Toate modelele din seria 90 și 60 vin acum și cu două porturi de încărcare USB-C în spate, înlocuind prizele de 12 volți. Funcționalitatea de încărcare wireless pentru smartphone-uri, introdusă pentru prima oară pe SUV-ul XC40, este acum disponibilă și pentru majoritatea variantelor din seria 90 și 60.

În ceea ce privește materialele de interior, tapițeria exclusivă din amestec de lână folosită pentru prima dată în XC90 anul trecut este acum disponibilă pe toate modelele 90 și 60, existând totodată și opțiunea pentru un interior fără piele în versiunile de top.

Volvo Cars extinde în mod semnificativ numărul opțiunilor sale pentru propulsie mild hibrid de 48 de volți, făcând aceste opțiuni de motorizare disponibile pe fiecare model Volvo. 

Lansată pentru prima dată anul trecut pe SUV-urile XC90 și XC60, tehnologia mild hybrid este acum disponibilă și pe toate celelalte mașini din seria 90 și 60, precum și pe XC40. Disponibilitatea motorizării mild hybrid de pe V90 Cross Country reprezintă prima variantăelectrificată din istoria gamei Cross Country.

Tehnologia Volvo mild hybrid oferă șoferilor un consum de combustibil redus cu până la 15% și reduceri ale emisiilor. Sistemul de frânare brake-by-wire interacționează cu sistemul de recuperare a energiei și reduce consumul de combustibil și emisiile prin recuperarea energiei cinetice în timpul frânării.

Acum există un Volvo electrificat pentru fiecare, de la versiunile mild hybrid până la gama Recharged cu mașini plug-in hybrid și complet electrice.

 

-------------------------------

Despre Volvo Cars în România

În România, Volvo Cars este reprezentat de Grupul Euro Inter Trade, înființat în 1990 iar autoturismele sunt distribuite prin sucursala Forum Auto, care are peste 20 de ani de experiența pe piața locală.

EIT – Forum Auto a intrat în 2020 în Volvo Excellence Club, pentru al doilea an consecutiv.
Doar cinci importatori din toate țările EMEA au primit acest statut drept recunoaștere a calității și a performanței obținute.

 Despre Volvo Car Group

Volvo a început producția în anul 1927. Astăzi, Volvo Cars este una dintre cele mai cunoscute și respectate brand-uri auto din lume, cu vânzări de 705,452 mașini în aproximativ 100 de țări în anul 2019. Compania Volvo Car Corporation din Suedia a fost cumpărată in anul 1999 de Ford Motor Company din SUA.Din 2010, Volvo Cars este deținută de Zhejiang Geely Holding (Geely Holding) din China.

În 2019, Volvo Cars a angajat în medie aproximativ 41.500 de angajați cu normă întreagă. Sediul central Volvo Cars, dezvoltarea produselor, marketingul și funcțiile de administrare sunt situate în în Göteborg, Suedia. Sediul central Volvo Cars pentru APAC se află în Shanghai. Principalele fabrici de producție auto ale companiei sunt situate în Goteborg (Suedia), Gent (Belgia), Carolina de Sud (SUA), Chengdu și Daqing (China), în timp ce motoarele sunt fabricate în Skövde (Suedia) și Zhangjiakou (China) și componente ale caroseriei în Olofström (Suedia).

Conform noului obiectiv al companiei, Volvo Cars își propune să ofere clienților libertate de miscare într-un mod personal, durabil și sigur. Acest obiectiv se reflectă într-o serie de ambiții de business: de exemplu, până la jumătatea acestui deceniu își propune ca jumătate din vânzările sale globale să fie mașini complet electrice și să genereze jumătate din venituri din business-ul direct la consumator. Volvo Cars promite totodată să reducă încontinuu amprenta sa de carbon,cu ambiția de a avea un impact neutru asupra mediului până în 2040.

Contact Media

Andrei Huidan, Marketing Manager

Email: andrei.huidan@eit.ro

Tel: 021-3190642

Descarcă Media Kit-ul
×

Fii la curent cu noutățile Volvo!