Volvo EX90

Viitorul Volvo EX90 te protejează înțelegându-te

Întreabă orice trecător de pe stradă ce îi vine în minte când se gândește la Volvo Cars, iar mulți vor răspunde: siguranța. Suntem mândri că suntem cunoscuți pentru asta și pe această promisiune ne-am construit brandul.

Pentru noi, siguranța nu este un exercițiu de marketing sau o regulă care trebuie bifată. Este în centrul obiectivului nostru ca organizație. 

Așa cum directorul nostru executiv Jim Rowan a spus-o într-o nouă prezentare, ce poate fi urmărită aici, suntem de aproape 100 de ani lider în siguranța auto, stabilind noi standarde și inventând noi tehnologii care au salvat multe vieți.

Vizionează videoclipul

 

În viitorul nostru SUV Volvo EX90, pur electric, care va fi prezentat pe 9 noiembrie, moștenirea continuă. Siguranța oferită în mod standard de EX90 va fi peste cea a oricărui Volvo de până acum. Așa cum ar trebui să fie, pentru că numai inovația ne poate conduce mai departe și poate îmbunătăți lucrurile.

Vom continua să inovăm până când automobilele nu mai produc accidente, până când vom fi o companie care nu mai generează emisii de carbon. Toate pentru a proteja mai multe vieți, în conformitate cu scopul nostru. EX90 este începutul unei noi ere pentru Volvo Cars, ducând mai departe moștenirea noastră de siguranță, calitate și inovație către viitor.

 

Înțelegerea experienței umane

Deci, la ce te poți aștepta de la noul nostru Volvo EX90? Este un automobil conceput pentru a vă înțelege atât pe tine, cât și lumea în care conduci, astfel încât să vă protejeze pe tine, pe cei dragi și pe ceilalți participanți la trafic. În plus, poate deveni și mai inteligent și mai sigur în timp, deoarece învață din informațiile noi și primește actualizări.

Dezvoltarea celei mai recente tehnologii Volvo în materie de siguranță se bazează pe înțelegerea comportamentului uman, avându-și originea în decenii de cercetare cu privire la siguranța noastră și a celorlalți. Este posibil ca fiecare dintre noi să experimenteze sau să fie afectat de cel puțin un accident de mașină în timpul vieții.

Aceasta nu este o preconcepție: știm că de cele mai multe ori ești un șofer excelent, alert și gata să acționezi atunci când este nevoie. Dar toți suntem oameni și asta înseamnă să fim vulnerabili și la emoții.

Știm că distragerea atenției și oboseala sunt certitudini ale vieții care călătoresc deseori cu noi. Știm că s-ar putea să nu fii întotdeauna în cea mai bună formă, indiferent de motiv. Iar în trafic, durează doar câteva secunde pentru ca inimaginabilul să se întâmple.

Prin urmare, scopul nostru este să te ajutăm să fii un șofer mai bun și să reduci riscul producerii unui accident. Volvo EX90 este prevăzut cu un scut invizibil de siguranță care include cea mai recentă tehnologie de detectare, permițând automobilului să înțeleagă starea ta sufletească și lumea din jur.

 

Senzori mereu acolo pentru tine

Începem cu exteriorul. Senzorii de ultimă generație, cum ar fi camerele, radarele și LiDAR, toate alimentate de platforma de computing și de software-ul nostru, lucrează împreună pentru a crea o perspectivă la 360 de grade, în timp real, a lumii.

Senzorii noștri nu obosesc și nu sunt distrași. Sunt concepuți să răspundă și să reacționeze atunci când întârzii cu doar o milisecundă. LiDAR-ul nostru detectează drumul din fața ta, fie că este zi sau noapte, inclusiv la viteze de autostradă. Poate vedea obiecte mici la sute de metri în față, punându-ți la dispoziție mai mult timp pentru a te informa, a acționa și a evita.

Și pe măsură ce automobilele noastre pornesc la drum, iar noi învățăm din datele pe care le generează, cercetările ne indică faptul că software-ul și senzorii noștri pot ajuta la reducerea accidentelor care duc la răni grave sau deces cu până la 20%.

De asemenea, estimăm că putem chiar să îmbunătățin evitarea generală a accidentelor cu până la 9%, ceea ce ar putea duce în timp la milioane de accidente prevenite. Acesta ar fi un pas mare în materie de siguranță și pentru omenire.

 

Un gardian atent

Înăuntru, scutul nostru invizibil de siguranță are grijă și de tine. Camerele și senzorii noștri speciali, toate alimentate de algoritmii dezvoltați intern, măsoară concentrarea privirii șoferului. Tehnologia îi permite modelului EX90 să vadă când ești distras, obosit sau neatent, dincolo de ceea ce a fost posibil într-un automobil Volvo până în prezent.

Te va alerta, mai întâi atenționându-te ușor, apoi mai insistent, dacă este nevoie. Și, dacă se întâmplă ceva de neconceput și adormi sau te simți rău în timp ce conduci, EX90 este proiectat să se oprească în siguranță și să solicite ajutor.

Vom dezvălui mai multe detalii despre noul nostru model pur electric în săptămânile următoare, înainte de lansarea globală din 9 noiembrie, așa că fii pe fază! 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Despre Volvo Cars în România
În România, Volvo Cars este reprezentat de Grupul Euro Inter Trade, înființat în 1990 iar autoturismele sunt distribuite prin sucursala Forum Auto, care are peste 20 de ani de experiența pe piața locală. 

Despre Volvo Car Group
Compania Volvo Cars a fost fondată în 1927. Astăzi, este una dintre cele mai cunoscute și respectate mărci de automobile din lume, cu vânzări către clienți din peste 100 de țări. Volvo Cars este listată la bursa Nasdaq Stockholm, unde este tranzacționată sub simbolul „VOLCAR B”.

Volvo Cars își propune să ofere clienților libertatea de mișcare într-un mod personal, durabil și sigur. Acest lucru se reflectă în obiectivul său de a deveni un producător de mașini pur electrice până în 2030 și în angajamentul pentru o reducere continuă a amprentei sale de carbon, cu ambiția de a fi o companie neutră din punct de vedere climatic până în 2040.

În decembrie 2021, Volvo Cars avea aproximativ 41.000 de angajați cu normă întreagă. Sediul central al Volvo Cars, departamentele de dezvoltare de produse, marketing și administrare se află în principal în Göteborg, Suedia. Uzinele de producție ale Volvo Cars sunt situate în Gothenburg, Ghent (Belgia), Carolina de Sud (SUA), Chengdu, Daqing și Taizhou (China). De asemenea, compania are centre de cercetare și dezvoltare și design în Göteborg, Camarillo (SUA) și Shanghai (China).

Contact Media

Andrei Huidan 
Marketing Manager

Email: andrei.huidan@eit.ro

Tel: 021-3190642

Descarcă Media Kit-ul
×

Fii la curent cu noutățile Volvo!