image-app

Toate modelele Volvo Plug-in Hybrid beneficiază de electricitate gratuită timp de un an

Volvo Cars introduce în România campania globală „Free Electricity”. Prin intermediul acesteia, clienții care achiziționează până la 30 septembrie 2020 unul dintre cele 6 modele plug-in hybrid Volvo beneficiază de un an întreg de electricitate gratuită. Oferta este valabilă atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, scopul campaniei fiind de a încuraja șoferii să mențină încărcată bateria hibridă a mașinii.

Clienților care beneficiază de ofertă le vor fi calculate costurile pentru încărcarea lunară începând cu august 2020, iar rambursarea se va face la finalul perioadei de 12 luni. Cantitatea de energie utilizată de fiecare client este monitorizată prin intermediul aplicației Volvo On Call, care înregistrează energia consumată de mașină și permite șoferului să verifice procesul de încărcare a bateriei auto prin intermediul telefonului.

În plus, șoferii mașinilor Volvo au acum posibilitatea de a accesa o gamă variată de funcții noi în aplicația Volvo Call, disponibilă pe smartphone și adaptată pentru modelele de Volvo din toate piețele care oferă această facilitate.

Prin intermediul funcțiilor suplimentare, Volvo Cars își propune să încurajeze în continuare șoferii mașinilor de tip plug-in hybrid să aleagă electrificarea și să conducă în mod electric cât mai mult posibil, descoperind avantajele unei mobilități sustenabile și eficiente.

Noua aplicație Volvo on Call permite șoferilor să vadă distanța parcursă în modul complet electric, consumul de energie și combustibil, precum și alți indicatori. Ulterior, pe parcursul acestui an, șoferii vor avea și posibilitatea de a observa impactul modalității în care aleg să conducă asupra emisiilor de dioxid de carbon, precum și economia făcută prin condusul în mod electric.

Anderssen
"Ne dorim ca aplicația Volvo On Call să ușureze viața utilizatorilor și să creeze o experiență mai personală", a declarat Ödgärd Andersson, director digital Volvo. „Pe măsură ce mașina devine din ce în ce mai conectată, potențialul aplicației crește și intenționăm ca aceasta să devină în timp parte integrată a mașinii Volvo."

Pentru cele 6 modele Volvo Plug-in Hybrid cumpărate în perioada de ofertă, platforma va informa șoferii cu privire la statusul consumului de electricitate de pe durata celor 12 luni. De asemenea, noile funcționalități Volvo on Call sunt disponibile pentru toate modelele Volvo plug-in-hybrid asamblate pe platformele SPA și CMA vândute după 2015, în cele 47 de țări de pe glob unde operează Volvo on Call.


Bjorn

"La fel cum o aplicație de numărat pașii ajută oamenii să facă mai multă mișcare, cred că o bună cunoaștere a modului de condus poate duce la un șofat mai sustenabil", a declarat Björn Annwall, director EMEA la Volvo Cars. „Hibrizii plug-in încurajează schimbarea în comportamentul șoferilor și ajută la deschiderea drumului către mașini complet electrice."Volvo Cars a fost primul producător auto care a luat decizia de a merge spre electrificarea completă și un viitor mai sigur pe termen lung. Este deja lider de piață în vânzările mașinilor plug-in hybrid, care constituie aproape 25% din vânzările totale ale companiei în Europa.

În următorii cinci ani, Volvo Cars va lansa o serie de autoturisme complet electrice, dorindu-și ca până în 2025 mașinile integral electrice să aibă o pondere de 50% din vânzările globale, iar restul mașinilor vândute să fie de tip hybrid. Prima mașină complet electrică, XC40 Recharge P8, va intra în producție la sfârșitul acestui an la Gent, în Belgia.

Fiecare model Volvo din gama actuală include o opțiune de reîncărcare, de la SUV-ul compact XC40 până la mașinile din seria 60 și vedeta companiei, SUV-ul XC90. Volvo Cars este singurul producător de autovehicule care oferă o variantă de plug-in pentru fiecare model din gama sa.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

* Termenii și condițiile diferă în funcție de piață, iar pentru detalii complete despre ofertă, încurajăm clienții să consulte site-urile naționale Volvo Cars.

 

Contact Media

Andrei Huidan 
Marketing Manager

Email: andrei.huidan@eit.ro

Tel: 021-3190642

Descarcă Media Kit-ul
×

Fii la curent cu noutățile Volvo!