Siguranta Volvo EX90

O nouă eră a siguranței – descoperă inovațiile și tehnologiile inteligente lansate odată cu Volvo EX90

Pe 9 noiembrie 2022 vom prezenta următorul nostru SUV emblematic, pur electric - Volvo EX90. Acest automobil marchează începutul unei noi ere – atât pentru siguranță, cât și pentru compania noastră. Dispunând de o combinație unică Volvo Cars de computing central și software, EX90 va aduce cu sine tehnologii de siguranță care ne vor ajuta să realizăm viziunea noastră: ca nimeni să nu fie grav rănit sau ucis într-un model nou de Volvo.

Săptămâna aceasta, CEO-ul nostru, Jim Rowan, a discutat despre viziunea sa pentru viitorul siguranței și al Volvo Cars într-o prezentare specială. De asemenea, am demonstrat cum LiDAR – o metodă de ultimă oră de teledetecție, inclusă standard în Volvo EX90 – va ajuta la reducerea accidentelor cu rezultate severe cu până la 20%. În cele din urmă, am explicat modul în care noul nostru sistem de înțelegere a șoferului va crește siguranța, observând comportamentul șoferului și oferindu-i asistență dacă este necesar.

În săptămânile următoare vom dezvălui mai multe dintre inovațiile și tehnologiile de care EX90 va beneficia. Sunt caracteristici care te vor ajuta nu doar să fii – ci și să te simți – în siguranță în orice moment. Asigură-te că te abonezi la canalul YouTube Volvo Cars pentru a primi notificări și a fi la curent cu știrile viitoare.

 

Ne vedem în curând!
Volvo Cars

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Despre Volvo Cars în România
În România, Volvo Cars este reprezentat de Grupul Euro Inter Trade, înființat în 1990 iar autoturismele sunt distribuite prin sucursala Forum Auto, care are peste 20 de ani de experiența pe piața locală. 

Despre Volvo Car Group
Compania Volvo Cars a fost fondată în 1927. Astăzi, este una dintre cele mai cunoscute și respectate mărci de automobile din lume, cu vânzări către clienți din peste 100 de țări. Volvo Cars este listată la bursa Nasdaq Stockholm, unde este tranzacționată sub simbolul „VOLCAR B”.

Volvo Cars își propune să ofere clienților libertatea de mișcare într-un mod personal, durabil și sigur. Acest lucru se reflectă în obiectivul său de a deveni un producător de mașini pur electrice până în 2030 și în angajamentul pentru o reducere continuă a amprentei sale de carbon, cu ambiția de a fi o companie neutră din punct de vedere climatic până în 2040.

În decembrie 2021, Volvo Cars avea aproximativ 41.000 de angajați cu normă întreagă. Sediul central al Volvo Cars, departamentele de dezvoltare de produse, marketing și administrare se află în principal în Göteborg, Suedia. Uzinele de producție ale Volvo Cars sunt situate în Gothenburg, Ghent (Belgia), Carolina de Sud (SUA), Chengdu, Daqing și Taizhou (China). De asemenea, compania are centre de cercetare și dezvoltare și design în Göteborg, Camarillo (SUA) și Shanghai (China).

Contact Media

Andrei Huidan 
Marketing Manager

Email: andrei.huidan@eit.ro

Tel: 021-3190642

Descarcă Media Kit-ul
×

Fii la curent cu noutățile Volvo!