Siguranță în cel mai mic detaliu

Ploaie, zăpadă, drumuri cu vizibilitate redusă sau viteze mari? Lamelele trebuie să funcționeze optim în orice condiții. Având în vedere că aproximativ 25% dintre accidentele rutiere sunt legate de lipsa vizibilității, lamelele care curăță parbrizul fac parte din accesoriile pentru siguranța pasagerilor. Lamelele pentru ștergătoare originale Volvo te ajută să vezi perfect drumul indiferent de condițiile meteo. Cu timpul, lamelele ștergătoarelor se uzează și devin din ce în ce mai puțin eficiente datorită efectelor temperaturilor extreme, a apei, a murdăriei și a razelor UV.

lamele1.jpg

Siguranța stă în cele mai mici detalii. Bucură-te de o vizibilitatea sporită cu fiecare drum, în orice condiții. Profită de oferta lamelelor ștergătoare de 25% discount la achiziționarea acestora.
Înainte să pornești în călătoriile plănuite pentru această vară, asigură-te că ești pregătit de drum în cel mai mic detaliu.

Localizează cel mai apropiat dealer Volvo

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 31.03.2020.