Experiență de condus amplificată

IntelliSafe Assist include o suită de funcții care oferă un nivel ridicat de asistență colaborativă, convenabilă și inteligentă pentru condițiile de trafic de zi cu zi, și sunt menite să diminueze oboseala și să te ajute să te concentrezi asupra plăcerii de a conduce. Funcțiile includ Adaptive Cruise Control, Pilot Assist, Curve Speed Adaption și Distance Alert.

intellisafe-1

Pilot Assist

Este proiectat pentru a oferi asistență colaborativă, inteligentă și directă în timp ce șoferul menține controlul în orice moment. Pilot Assist reduce stresul șoferului în situații de condus obositoare și mărește siguranță.

Adaptive Cruise Control

Te ajută să menții distanța prestabilită în raport cu vehiculele din față la viteze de până la 200 km/h. Adaptive Cruise Control este un partener ce oferă suport pentru experiențe de condus mai relaxante, reducând oboseala la volan în condiții dificile de condus. Oferă, de asemenea, siguranță mai mare pentru vehiculul din față.

intellisafe-2

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 31.03.2020.