Călătorii în siguranță

Înălțătorul auto este recomandat pentru copiii între 15 kg și 36 kg, și cu vârsta între 3 și 10 ani. Datorită unei varietăți de setări pentru tetiere, o călătorie cu mașina devine o experiență confortabilă în acest scaun pentru copii.

Catalog accesorii Volvo
inaltator-copii-1

De peste 50 de ani, inovațiile noastre ne-au ajutat să oferim copiilor siguranța la bordul modelelor Volvo. Odată cu noua generație de scaune auto pentru copii, confortul și experiența celor mici sunt îmbunătățite semnificativ.

Preț: de la 329 Euro (TVA Inclus)

Contactează dealer

Tapițeria Volvo elegantă și unică este fabricată din lână de 80%, ceea ce înseamnă că copilul dvs. se așează foarte confortabil în scaun. Lâna nu este doar un material puternic, moale și natural, dar are, de asemenea, caracteristici foarte bune în ceea ce privește menținerea unei temperaturi uniforme și confortabile.

Contactează dealer
inaltator-copii-2

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 31.03.2020.