Alege mașina potrivită familiei tale

Procesul de achiziție al unei mașini de familie, e un proces prin care foarte mulți dintre noi trecem mai devreme sau mai târziu. În esență e vorba despre a decide ce mașina e cea mai potrivită pentru a ne transporta familia în siguranță la destinație.

Volvo Cars înțelege nevoile unei familii, și lucrează intens pentru ca atât prin produsele sale, cât și prin serviciile oferite ulterior achiziției, fiecare familie să se bucure în siguranță de călătorii și momente memorabile, împreună.


Viața de familie, în siguranță

Standarde înalte de siguranță pentru adulți dar și pentru copii, spații generoase de depozitare, confort atât pentru locurile din față cât și pentru cele din spate, tehnologie ce ajută la simplificarea vieții, toate acestea pot fi criterii importante în procesul de alegere a unei mașini de familie. Însă mai presus de aceste dotări funcționale, Volvo Cars înțelege importanța simplificării experienței clientului, în fiecare etapă a procesului de achiziție și utilizare, păstrând standarde înalte de calitate.

De aceea, digitalizarea informației reprezintă un element important pentru noi, alături de consolidarea unor relații interumane bazate pe competență și încredere între clienți și echipele noastre. Începând cu fazele incipiente ale procesului de achiziție și continuând cu perioada de utilizare a mașinilor noastre, în permanență, un membru al echipei Volvo Cars vă va asista în vederea îmbunătățirii experienței pe care o aveți.

De ce Volvo?

Cu toții ne dorim ca procesul achiziționării unei noi mașini să fie simplu și rapid. Criteriile pe baza cărora luăm o decizie, diferă de la o familie la alta. Cel mai important criteriu însă, este comun, iar acest criteriu este generic denumit siguranță. La Volvo, când vorbim de siguranță, ne gândim la siguranța celor dragi nouă, astăzi, dar și la mediul în care tot ei, vor crește și se vor dezvolta, în viitor.

Cu toții ne dorim ca procesul achiziționării unei noi mașini să fie simplu și rapid. Care sunt punctele pe care le luăm în calcul, depinde de la o familie la alta. Însă când vine vorba de siguranță, aceasta ar trebui să fie pe primul loc. Iar când vorbim de siguranță ne gândim și la mediul în care trăim, dar și la mediul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri.

Alege mașina de familie potrivită Configurează mașina de familie potrivită

Creat în jurul tău

Procesul de Test Drive este esențial în alegerea unui nou autoturism pentru familie. Însă la fel de importanți sunt oamenii ce ne stau alături pe parcursul întregii călătorii. În showroom-urile Volvo Cars, vei găsi întotdeauna un membru al familiei Volvo, gata să-ți ofere tot ajutorul de care ai nevoie în luarea unei decizii.

Alege mașina de familie potrivită Configurează mașina de familie potrivită

Un nou început

Familia Volvo Cars înseamnă mai mult decât ți-ai imaginat. Oricât de numeroase sau complexe pot fi solicitările tale, un membru al familiei Volvo, te va ajuta să iei cea mai bună decizie. Cât despre emoția descoperirii, pur și simplu cuvintele nu pot descrie momentul.

Alege mașina de familie potrivită Configurează mașina de familie potrivită

XC60 – noul membru al familiei

Călătoriile și timpul petrecut împreună cu familia sunt mereu un motiv de bucurie. Iar pentru acest lucru, căutăm mereu noi soluții prin care să îți facem viața mai ușoară. Volvo On Call este doar una dintre ele. În timp ce tehnologia noastră îți pregătește mașina pentru o călătorie confortabilă, tu vei avea doar grija bagajelor. Iar pentru o deplasare relaxantă, îți recomandăm utilizarea sistemelor de asistență pentru condus create special pentru siguranța ta și a celor din jur.

Alege mașina de familie potrivită Configurează mașina de familie potrivită

Volvo Personal Service

Pentru a avea grijă de tine și de mașina ta, am creat un nou concept de service: Volvo Personal Service. Înainte să-ți dai seama, mașina ta va fi reparată, spălată și gata de o călătorie în siguranță spre destinația dorită. Propriul tău technician, certificat de către producător, se va asigură că absolut toate procedurile de reparație sunt realizate conform standardelor Volvo Cars. Toate acestea în timp ce tu te relaxezi în living room-ul nostru.

Alege mașina de familie potrivită Configurează mașina de familie potrivită
 

Completează formularul..

*câmpuri obligatorii

Siguranța copiilor

Perne înălțătoare și scaune pentru copii.
Garantăm siguranța copiilor din 1960.

Pasageri valoroși

Siguranța a fost întotdeauna prioritatea Volvo Cars. Siguranța pentru șofer, pasageri, alți automobiliști și, bineînțeles, pentru pietoni.
Mereu am fost în fruntea inovațiilor în domeniul siguranței, iar siguranța copiilor nu face excepție. Încă din 1964 de când am început
să testăm scaunele pentru copii orientate spre spate, am îmbunătățit progresiv siguranța, ușurința în utilizare și mai ales,
confortul copiilor atunci când călătoresc în mașina Volvo.


Proiectat pentru viața reală

Abordarea noastră unică în ceea ce privește siguranța copiilor include crearea și efectuarea testelor bazate pe situațiile reale din trafic. Acest lucru ne permite să monitorizăm cu atenție modul în care fiecare scaun de copil reacționează într-un mediu auto real și apoi să adaptăm modelele noastre în consecință.

În urma cercetărilor, recomandăm cu tărie pentru copiii cu vârsta până la patru ani să se așeze în scaunele orientate către spate.


Siguranța copiilor pe scaunul din față

Recomandarea noastră privind utilizarea airbag-ului pasagerului din față pentru copii a fost actualizată datorită progreselor tehnologiei airbag-urilor din ultimii ani. Prin urmare avem o nouă recomandare privind siguranța copiilor pentru cei care călătoresc pe scaunul pasagerului din față al autoturismelor Volvo. Filmul scurt din stânga și fișa informativă de mai jos oferă o imagine de ansamblu asupra acestei noi recomandări și a modului în care aceasta se aplică modelelor actuale și vechi ale modelelor Volvo.

Scaune pentru copii

Scaunele noastre pentru copii îmbină tot ceea ce știm despre siguranță cu un frumos design Scandinav.
Create cu 80% din țesături respirabile din lână naturală, acestea sunt cele mai confortabile scaune pentru copii din lume.

Protejează ceea ce este important pentru tine cu scaunele pentru copii de la Volvo Cars.

Află mai multe

E.V.A. PROJECT

Mașinile ar trebui 
să ne protejeze pe toți.

Unii oameni sunt în mai puțină siguranță pe drum decât alții.
De aceea, a sosit momentul să împărtășim peste 40 de ani
de cercetări despre siguranța în trafic - pentru ca mașinile
să devină mai sigure pentru toată lumea.

Ajută-ne să facem mașinile sigure în mod egal

Atunci când o femeie se urcă la volan, pornește de la premisa că este în siguranță. Cu toate acestea, în 2019, majoritatea producătorilor de autovehicule continuă să fabrice mașini cu date colectate exclusiv de la testele auto pe manechine masculine. Din aceasta cauză, riscul de accidentare în trafic este mai mare pentru femei decât pentru bărbați.

Dar nu într-un Volvo. Echipa noastră de cercetare a accidentelor a colectat date din accidente reale încă din anii 1970 pentru a înțelege mai bine ce se petrece în timpul unei coliziuni. Ceea ce a reieșit în urma analizei acestor informații a fost că femeile și bărbații apar în mod egal în aceste date. De aici derivă necesitatea de a fi egal reprezentați în testele de accidente. Prin E.V.A. punem la dispoziție rezultatul a mai bine de 40 de ani de cercetare. Acordând tuturor posibilitatea să descarce rezultatele, sperăm să contribuim la a face fiecare mașină mai sigură. Pentru că la Volvo, oamenii sunt mereu pe primul loc.

“Colectând pentru un timp îndelungat informații reale din traficul rutier,
a fost posibil să identificăm în ce fel sunt accidentați
diferit bărbații, femeile și copiii.”

Dr. Lotta Jakobsson, senior technical specialist la Volvo Cars Safety Centre.

Rezultatul a peste 40 de ani de cercetare

Echipa Volvo de Cercetare a Accidentelor Rutiere a fost constituită în anul 1970. De atunci, cercetătorii noștri au adunat și analizat informații de la mai bine de 400.000 de mașini și 700.000 de pasageri, fapt ce a dus la crearea și perfecționarea a numeroase sisteme inovative pe care le utilizăm la mașinile noastre astăzi.

 

Scaunul care reduce la jumătate riscul de bruiaj

Femeile sunt expuse riscului de bruiaj mai mult decât bărbații. Acest fapt este atribuit diferențelor anatomice și a rezistenței corpului. Dar nu și în scaunele Volvo. Datorită sistemului nostru de Protecție Împotriva Bruiajului (Whiplash Protection System sau WHIPS) care imbina tetiera unica robusta cu un design inteligent pentru scaun pentru a proteja atât capul cât și coloana vertebrală, am eliminat riscul de bruiaj între pasagerii bărbați și femei.

Un scut de siguranță inteligent

Din pricina diferențelor anatomice, femeile sunt predispuse la a suferi accidentări mai severe în zona pieptului decât barbatii într-un accident de masină.

Pentru protecție optimă, am continuat să îmbunătățim structura mașinii, centurile de siguranță și airbag-urile laterale pentru a minimiza impactul asupra pasagerilor. O inovație Volvo, SIPS (Side Impact Protection System ) - sistemul nostru de protecție laterală în caz de impact, este bazat pe o structură inteligentă care sporește siguranța la volan. De fapt, SIPS, alături de airbag-ul lateral, reduc accidentările în zona pieptului cu peste 50% pentru toți pasagerii.

Protecția din zona capului

Femeile au nevoi de protecție specifice inclusiv în cazul impactului lateral. Cu cât o persoană este mai mica de înălțime, cu atât poziția corpului este mai joasă în mașină și mai aproape de volan - ceea ce face ca perna de aer care acoperă în întregime geamul să fie o componentă vitală în siguranța la volan.

Adițional SIPS, airbag-ul pentru cortina pneumatică reduce riscul rănirii în zona capului cu aproximativ 75%. Se umflă în 1/25 secunde și împiedică impactul capului cu obiecte din exterior și alte elemente. Acesta a fost primul sistem de airbag care oferea protecție atât pentru pasagerii de pe locurile din față, cât și pentru ocupanții locurilor din spate, ducând la un alt nivel protecția în cazul impactului lateral.

Cel mai eficient salvator în traficul rutier

Un accident de mașină se poate produce oricând și oricine poate fi implicat. Până în prezent, centurile noastre de siguranță au salvat peste 1 milion de vieți. Ne protejează pe fiecare, indiferent de înălțime, greutate, forma corpului sau gen. Cu toate acestea, un anumit grup de persoane are particularități ce prezintă riscuri unice: femeile însărcinate.

Ca parte dintre cele mai importante invenții în siguranța la volan, centura noastră de siguranță oferă protecție optimă pentru orice tip de impact. Pentru a afla mai multe informații despre viitoarele mame și copiii ce urmează să se nască, am creat primul manechin de accidente cu caracteristicile unei femei însărcinate. Este un model computerizat care ne permite să studiem care sunt mișcările ocupantului și - printre altele - în ce fel centura de siguranță afectează femeia și copilul.

“Oamenii conduc mașinile. Principiul care ne călăuzește în întreaga activitate
la Volvo este și trebuie să rămână siguranța oamenilor.”

Gustaf Larson, co-fondator Volvo.

Mai multe despre Inovațiile Volvo pentru Siguranța

INTELLISAFE STANDARD

Safety by Volvo Cars

Definiția siguranței auto

Standarde înalte

IntelliSafe este ceea ce noi numim echipare standard de siguranță pentru toate mașinile noi Volvo.
Acest nivel ridicat de standard în materie de siguranță aplicat pentru toate autoturismele
noi Volvo este un element vital, care ne ajută să ne atingem viziunea de siguranță
privind reducerea expunerii la accidente pentru toate vehiculele.

City Safety

City Safety contribuie la protejarea persoanelor din interiorul și exteriorul autoturismului prin detectarea potențialelor pericole și prin asistență oferită șoferului pentru evitarea acestora. Volvo Cars a fost primul care a introdus acest tip de sistem de siguranță ca standard în fiecare nouă mașină Volvo. City Safety folosește tehnologia radar și camerele pentru a identifica alte vehicule, bicicliști, pietoni și animale mari, zi sau noapte. Te avertizează dacă detectează o coliziune iminentă și, dacă nu reacționezi la timp, poate aplica automat frânele ca să ajute la evitarea sau atenuarea unei coliziuni.

În cazul diferențelor de viteză de până la 50 km / h între modelul Volvo și vehiculul din față, o coliziune poate fi evitată dacă șoferul auto nu reacționează. La diferențe de viteză mai mari, coliziunea poate fi atenuată. În unele dintre mașinile noastre, City Safety include, de asemenea, asistență la virare, care te ajută să te îndepărtezi de pericol cât mai eficient și mai sigur.


Sisteme de siguranță active și conectate

Abordarea noastră față de siguranță este unică. Începând cu anii 1970, am studiat accidentele de mașină și am dezvoltat o serie de funcționalități care ajută la atenuarea accidentelor, la îmbunătățirea vigilenței conducătorilor auto, la comunicarea limitelor de viteză și chiar la comunicarea directă cu alte autoturisme atunci când există un pericol în drumul tău cu funcționalitățile Slippery Road și Hazard Light Alert.

Înțelegem cea mai frecventă cauză a coliziunilor și a accidentelor cu o singură mașină, astfel că, pornind de la o serie largă de scenarii potențiale care ar putea duce la o coliziune sau la părăsirea carosabilului, am dezvoltat funcționalități care să ajute la evitarea accidentelor.

Sisteme de siguranță

La baza abordării noastre în materie de siguranță este dorința de a ajuta la evitarea sau la atenuarea accidentelor prin anticiparea lor.
În cazul unei coliziuni inevitabile, avem tehnologia necesară pentru a face o diferență reală.
Celula de siguranță

Pentru a menține spațiul pasagerilor intact în eventualitatea unui accident, mașinile noastre sunt mai puternice din toate punctele de vedere. Celula de siguranță din jurul pasagerilor este realizată din oțel de înaltă rezistență și este proiectată pentru cel mai înalt grad de protecție a pasagerilor în toate tipurile de scenarii de accident.
Airbag-urile

Autovehiculele Volvo includ o serie de airbag-uri care funcționează împreună cu centurile de siguranță. Acestea sunt concepute pentru a proteja pasagerii în caz de accident. Acestea includ airbagul șoferului, amplasat în volan, airbagul pasagerului din față, amplasat pe bord, airbagurile la nivelul genunchilor, airbagurile laterale introduse de Volvo în 1994, și cele gonflabile.
Scaunele

Generația actuală de scaune este realizată din diferite tipuri de oțel, pentru a asigura siguranța și confortul. Funcția de absorbție a energiei dintre scaun și cadrul scaunului ajută la reducerea leziunilor la nivelul coloanei vertebrale. Se deformează mecanic pentru a amortiza forța verticală care poate apărea atunci când mașina are o aterizare dură. Este o parte intergrală a funcției noastre de protecție la părăsirea carosabilului - Run-off Road Protection.

Centurile de siguranță

Știai că centura de siguranță în trei puncte a fost lansată pentru prima oară de Volvo Cars? A fost proiectată de inginerul Volvo Nils Bohlin în 1959, cu mulți ani înainte de a fi disponibilă în majoritatea mașinilor. Volvo a introdus, de asemenea, centuri de siguranță pe bancheta din spate și o centură de siguranță în trei puncte pentru locul din mijloc de pe bancheta din spate. Centurile de siguranță din spate sunt vitale pentru atât pentru cei care le folosesc, cât și pentru pasagerii din față.
Centura de siguranță în trei puncte este una dintre cele mai importante invenții pentru omenire și este cea mai importantă funcție de protecție dintr-o mașină.

Citește mai multe >

Run-off Road Protection

Această funcție folosește impulsuri de la sistemul avansat cu senzori pentru a detecta riscul de părăsire a carosabilului. Când este detectată, centurile de siguranță din față se strâng pentru a menține pasagerii pe poziții.

MAI APROAPE DE TINE

Volvo Personal Service

Am creat un nou concept de service,
pentru a avea grija de tine si de mașina ta.Investește-ți timpul într-un mod eficient

Pentru că timpul tău este important pentru noi, îți prezentăm o nouă abordare a operațiunilor din service. Un mod de lucru mai rapid, mai eficient și care are grijă ca timpul petrecut de tine în living room-ul nostru să fie unul de calitate. Înainte să-ți dai seama, mașina ta va fi reparată, spălată și gata de o călătorie în siguranță spre destinația dorită. Propriul tău technician, certificat de către producător, se va asigură că absolut toate procedurile de reparație sunt realizate confrm standardelor Volvo Cars.

Soluții tehnice autorizate

Sistemul oficial de diagnoză Volvo și accesul direct la informațiile tehnice ale producătorului, îți oferă garanția utilizării celor mai noi soluții, atunci când autoturismul tău se află în service.

Mobilitate

În cazul în care nu vrei să aștepți, atunci când îți programezi autoturismul pentru o operațiune în service, poți opta pentru programarea unui autovehicul de curtoazie pe durata reparației.

Timp Redus de așteptare

Revizia mașinii tale nu va dura mai mult de o oră. În tot acest timp, tu te vei putea relaxa în timp ce noi avem grijă de automobilul tău Volvo.

Asistență rutieră gratuită

Beneficiezi de un an gratuit de asistență rutieră Volvo la fiecare intrare în service-urile autorizate Volvo Cars.

Competențe tehnice certificate

Tehnicienii Volvo parcurg programe de training și dispun de competențe tehnice certificate direct de către producător, astfel încât la fiecare intrare in service vei avea siguranța că cel care lucrează la mașina ta urmează întocmai procedurile producătorului.

Transparență

În timp ce îți astepți mașina, te invităm în living room-ul nostru. Un lounge confortabil, cu acces gratuit la Wi-Fi, cafea și reviste, de unde poți vedea fiecare pas pe care tehnicienii noștrii îl parcurg în service pentru mentenanța autoturismului tău.

Update Software Gratuit

La fiecare intrare în service, software-ul autoturismului tău este actualizat gratuit la ultima versiune, pentru ca modelul tău Volvo să funcționeze la cel mai înalt standard.

MAI APROAPE DE TINE

Volvo Personal Service

Tu doar te relaxezi. Noi avem grijă ca totul să fie la standardele Volvo.
Programeză-te pentru o vizită în service.

Programează-te acum!