Volvo EX30 is here

Small. Mighty. Fully electric.

SOLICITĂ TEST DRIVE
Noul EX30 e aici

Cel mai mic SUV Volvo complet electric

Mai mic, mai puternic, mai accesibil

EX30, cel mai mic SUV complet electric creat de noi până acum, a sosit și te așteaptă să-l testezi. Este mic la exterior si mare la interior, ca un SUV Volvo de mari demensiuni, distilat în forma perfectă - poziție înaltă la volan, spații inteligente de stocare, spațiu generos pentru locurile din față, capacitate de încărcare în compartimentul spate, design interior minimalist obținut din materiale reutilizabile, experiență audio imersivă asigurată de un soundbar Harman Kardon de 1040 W, Google integrat cu un ecran central de 12,3 inch și toate sistemele de siguranță cu care te-am obișnuit, și chiar mai mult. Am aplicat standardele noastre înalte de siguranță și am adăugat câteva caracteristici noi și inovative de siguranță preventivă.

Proiectat să aibă o amprentă CO2 redusă, Volvo EX30 este o mașină complet electrică disponibilă la prețul unei mașini cu motor cu ardere internă. Cu o autonomie de până la 475 km și încărcare în 26 de minute de la 10 la 80%*, EX30, vine cu service gratuit și garanție pentru 3 ani**, respectiv garanție 8 ani pentru bateria de înaltă tensiune**.

EX30 este un pilon al strategiei de electrificare a Volvo Cars și a fost conceput pentru a îmbunătăți viața oamenilor, oferind acces unui public mai larg la o alternativă de mobilitate sigură, mai relaxantă și mai plăcută datorită tehnologiei inteligente, caracteristicilor de siguranță de ultimă generație și designului scandinav specific Volvo.

Solicită test drive

Plus valoare: Conectivitatea fără efort cu aplicația Volvo EX30 oferă control complet al funcțiilor mașinii la distanță. 

Nivelul de încărcare este clar indicat în aplicație. Poți vedea timpul estimat în care bateria va fi complet încărcată la nivelul pe care l-ai setat, cât și istoricul încărcării. Mașinile cu bateria de 69 kWh pentru autonomie extinsă, îți permit să setezi și să schimbi limita de încărcare prin intermediul aplicației. 

Beneficiile aplicației Volvo EX30:

  • Control îmbunătățit al încărcării de la distanță 
  • Ușurința găsirii celei mai apropiate stații de încărcare 
  • Purificarea aerului din habitaclu la distanță, răcirea/încălzirea
  • Localizarea mașinii
  • Notificarea privind geamurile/ușile uitate deschise si închiderea sau deschiderea la distanță a usilor și portbagajului

EX30

Performanță acolo unde contează

475 km
Autonomie electrică (Până la)

26 minute
încărcare rapidă (10 - 80%)

17 kWh
Consum de energie (la 100 km)

3.6 s
Accelerație (0–100 km/h)

Nivelul avansat ca standard

Mic, puternic și ultra-dotat cu cele mai inovative tehnologii Volvo, EX30 e gata de acțiune.

Descoperă dotările EX30:

Intuitiv prin design.

Comenzile și afișajele pentru șofer mai simple și mai personalizabile fac condusul mai puțin complicat și mai intuitiv.

Aplicația Volvo EX30

Profită din plin de caracteristicile și funcționalitatea mașinii tale cu aplicația Volvo EX30

Pregătire fără probleme

Experiența de proprietar al EX30 începe și se termină cu aplicația. Chiar înainte ca mașina să ajungă la tine, folosește aplicația pentru a o configura și personaliza.
 

Comenzi de la distanță

Folosește aplicația pentru a regla de la distanță setările climatizării, pentru a controla încărcarea, a actualiza și upgrada software-ul, a seta traseul și multe altele.

aplicatia-ex30

Alege-ți acum versiunea preferată!

Verifică stocul aici

img-8
img-2
img-3
img-11
img-10
img-7
img-6
img-9
img-4
img-5
img-5
img-1

Design interior

Privește cu mai multă atenție interiorul modelului EX30

img-4
img-5
img-2
img-7
img-6
img-3
img-1
img-9
img-8

*Durata tipică de încărcare de la 10% la 80% cu încărcare rapidă la 175 kW curent continuu (CCS2). Valorile sunt preliminare și derivate din estimări și calcule efectuate de Volvo Cars pentru EX30, aceste rezultate nefiind garantate. Duratele de încărcare pot varia și depind de factori precum temperatura exterioară, temperatura bateriei, echipamentul de încărcare, starea bateriei și starea autoturismului.

**Include operațiunile de întreținere și înlocuirea componentelor necesare conform programului standard de mentenanță al producătorului pentru primii 3 ani, în limita a 100.000 km. Programul include și înlocuirea unor elemente de uzură precum lamelele de ștergător, plăcuțele și discurile de frână. Aceste lucrări se vor efectua în regim gratuit numai la dealerii autorizați Volvo din România. Oferta își menține valabilitatea inclusiv în cazul schimbării proprietarului in această perioadă. Ofertă supusă unor termene și condiții. Detalii complete la partenerul dumneavoastră Volvo. În cazul în care una dintre componentele autovehiculului necesită reparații sau trebuie înlocuită ca rezultat al unui defect de fabricație, ea va fi reparată sau înlocuită gratuit de către orice dealer autorizat Volvo. Perioada de garanție începe în ziua în care autovehiculul nou este livrat primului proprietar și durează 3 (trei) ani, in limita a 100.000 km. Garanția producătorului este supusă unor termene și condiții. Detalii complete la partenerul dumneavoastră Volvo. Garanția bateriei de înaltă tensiune este de 8 ani sau 160.000 km (oricare dintre aceste termene intervine primul) și începe la aceeași dată cu garanția autoturismului.

Volvo EX30 is here

Small. Mighty. Fully electric.

Volvo EX30