Accesorii pentru planuri împlinite

Descoperă cât de simplu e să transporți bagaje în cutiile de plafon moderne și funcționale, concepute exclusiv de Volvo Cars. Design-ul aerodinamic minimizează rezistența la vânt, în timp ce exteriorul adaugă o notă stilată, sport.

Catalog accesorii Volvo
cutie-plafon-1

Cutia portbagaj pentru plafon este ușor de deschis de pe laturile lungi, iar iluminarea LED integrată în capac facilitează încărcarea. Protecția anti-alunecare împiedică deplasarea bagajelor în volumul cutiei de plafon.

Preț: de la 573 Euro (TVA Inclus)

Contactează dealer

Designul aerodinamic al cutiei portbagaj pentru plafon reduce rezistența la vânt, iar aspectul sportiv este îmbunătățit de vopseaua neagră lucioasă. Cutia este confecționată din plastic ABS dublu, aerodinamic, care îl face stabil, durabil și ușor de manevrat.

Contactează dealer
cutie-plafon-2-1

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 31.03.2020.