Alege modelul preferat din cea mai premiată gamă de SUV-uri

Orice model preferi dintre SUV-ul de dimensiuni medii, noul Volvo XC60, și primul SUV compact, noul Volvo XC40, ai certitudinea că te vei bucura de combinația perfectă între tehnologie, design și funcționalități.

Dovadă stau numeroasele premii câștigate anul acesta de cele două modele, gama Volvo devenind cea mai premiată gamă SUV. Volvo XC40 a fost desemnat în cadrul Salonului Auto de la Geneva ”Mașina Anului 2018 în Europa”, iar Volvo XC60 a primit premiul ”Mașina Anului 2018 în Lume” în cadrul New York Auto Show.

CEL MAI ÎNALT GRAD DE SIGURANȚĂ LA VOLAN PENTRU CĂLĂTORII LINE

VOLVO XC60

La bordul lui Volvo XC60 ai ca dotări standard cele mai bune tehnologii și sisteme de siguranță, dovadă fiind cele 5 stele și punctajele record Euro NCAP
la categoriile Autonomous Emergency Braking (AEB): AEB City, AEB Inter-Urban și AEB Pedestrian.

Linii bine definite și proporții dinamice

Exteriorul lui Volvo XC60 reprezintă design-ul scandinav desăvârșit: discret, dar cu o prezență puternică, intrigantă. Roțile largi și aripile roților pronunțate exprimă clar caracterul atletic al mașinii, în timp ce șinele integrate pe plafon și muchiile laterale evidențiază caracterul său de SUV capabil.

Sanctuarul tău pe 4 roți

În interior, elementele lucrate manual și frumusețea materialelor transformă modelul XC60 într-un sanctuar. Oriunde te uiți există ceva care să îți alinte simțurile. Ai parte de același standard de confort, spațiu, lumină și design, indiferent unde te așezi.

”Habitaclul îți dezvăluie o parte din Suedia: un design armonios, materiale naturale frumoase și sentimentul de spațiu deschis, aerisit.”

ROBIN PAGE

Vice Președinte Design Interior

Conceput să protejeze

Tehnologiile inovatoare City Safety, Pilot Assist, Run-off Road Mitigation sunt doar câteva dintre sistemele de siguranță te ajută să rămâi în afara pericolelor și să ai o experiență de condus mai puțin solicitantă prin suportul oferit.

”City Safety este tehnologia noastră care te ajută să eviți coliziunile. Vei fi fericit să o deții. Este cea care poate face diferența.”

ANDREAS LINDBERG

Inginer Evitarea Coliziunilor

Senzația aportului uman

În noul Volvo XC60, tehnologia avansată Sensus nu te copleșește, ci îți oferă senzația aportului uman, iar totul este mult mai simplu și mai intuitiv. Cu Sensus, conexiunea dintre tine, modelul tău Volvo și lumea din jur se realizează mai repede ca oricând prin ecranul tactil sau prin comandă vocală.

”Nu e nevoie să vorbești rar cu funcția de control vocal. Viteza normală funcționează cel mai bine. Controlul vocal e ușor și natural. Așa ar trebui să fie tehnologia.”

JOHANNES HEDBERG

Designer pentru interacțiune al Volvo Cars

”Am dorit ca Volvo XC60 să aibă caracter puternic. Și sunt mândru de ce am obținut. Este o mașină care are cu adevărat atitudine.”

Maximilian Missoni
Vice Președinte - Design Exterior

Descoperă lumea la volanul propriului XC60!

Mergi mai departe cu Volvo XC60 - SUV-ul definit de echilibrul dintre confort și control. Mașina Anului 2018 în Lume te menține în siguranță și îți oferă suportul necesar pentru a călători calm, inspirat și plin de încredere.

CERE OFERTA

NOI STANDARDE ÎN SEGMENTUL SUV-URILOR COMPACTE

VOLVO XC40

XC40, primul SUV compact Volvo și primul model Volvo Cars construit pe arhitectura modulară compactă (CMA),
stabilește un nou standard în segmentul său în materie de design, conectivitate și tehnologii pentru siguranță.

Bucură-te de cel mai înalt grad de siguranță

Volvo XC40 a primit cinci stele și rating-uri de top în cadrul testelor Euro NCAP 2018, cele mai dure teste de până acum, și a obținut cel mai mare scor de siguranță dintre toate mașinile testate sub noul sistem, care include detectarea cicliștilor cu frânare automată și sisteme de menținere a benzii de mers în situații de urgență.

”XC40 emană încredere pe orice drum și în orice situație. Sistemul Pilot Assist transformă condusul prin traficul aglomerat într-o activitate mai relaxantă. ”

ELSA EUGENSSON

Liderul proiecte de sistem, dinamica vehiculului
și funcțiile de siguranță activă

SUV autentic pentru oraș

Designul tineresc, logic și simplu, specific produselor contemporane, se îmbină cu elementele unui SUV autentic pentru a crea o mașină cu identitate proprie. Pentru un look distinctiv, îmbină culorile vibrante, contemporane, cu ramele de plafon și oglinzile laterale albe sau negre în funcție de nivelul de echipare preferat.

”Acestă mașină are un caracter puternic. Din prima zi m-am referit la ea ca 'Micul robot robust'. E vorba despre atitudinea, aspectul și caracterul lui jucăuș.”

IAN KETTLE

Lider Design Exterior

Depozitare ingenioasă

XC40 se remarcă prin designul interior ingenios și funcționalitățile smart de depozitare. Ai spații pe uși suficient de mari pentru laptop sau geantă și un cârlig ingenios pentru plasa de cumpărături, plus un loc special pentru telefoane cu încărcare prin inducție.

”Cel mai bun design scandinav implică rezolvarea problemelor complexe într-un mod care face totul să pară simplu. Designul interior a lui Volvo XC40 este un bun exemplu.”

CONNY BLOMMÉ

Manager Senior Design Interior

Tehnologie smart utilă și intuitivă

Volvo XC40 îți oferă suport fără să te copleșească. În Volvo XC40 poți controla majoritatea lucrurilor prin ecranul tactil central sau prin control vocal. Volvo XC40 îți pune la dispoziție conectivitate sporită prin wifi, Bluetooth, Spotify și integrare perfectă cu smartphone-ul.

”Totul începe de la oameni la Volvo Cars. Acesta e motivul pentru care tehnologia de la bordul lui Volvo XC40 este umană și naturală.”

ANDREAS ROPEL

Attribute Leader, Digital User Experience

Mașinile Anului 2018 pe Instagram @volvocarsromania

🏆🏆🏆 #Starurile Volvo de la Salonului Auto de la Geneva 2018. #VolvoXC40 #VolvoV60 #VolvoCarsRomania #GIMS2018 #VOLVOGIMS2018 #MadeBySweden #cardoftheday #caroftheyear2018 #carsofinstagram #carsandcoffee #supercar #volvoforlife

Tot ceea ce contează. Nimic mai mult. În Mașina Anului 2018. #CarOfTheYear2018 #VolvoCarsRomania #MadeBySweden #VolvoXC40 #SUV .

În portbagajul de 505 l al noului Volvo XC60 intră tot ceea ce ai nevoie pentru o săptămână grozavă. #NoulVolvoXC60 #ViitorulSigurantei

Poftă de vară, de condus, de noul Volvo XC40. Credit foto: @hvmagazine #VolvoXC40 #VolvoCarsRomania #Volvocars #MadebySweden

Descrie-ne într-un cuvânt #noulVolvoXC60. Aici, într-un comentariu. #VolvoCarsRomania #ViitorulSigurantei

Sperăm că fuga după cadouri s-a terminat cu momente frumoase alături de cei mici care au descoperit darurile din ghete. Tu ți-ai ales vreun cadou? Noi avem o recomandare. #NoulVolvoXC60 #ViitorulSigurantei

🏆Premiul #WorldCarOfTheYear2018 intră în palmaresul noului Volvo XC60 la #NewYorkAutoShow. 🏆 #ViitorulSigurantei #MadeBySweden #VolvoCars #noulvolvoxc60 #volvocarsus #volvocarsromania #volvo_pics #volvomoment #volvonation #volvofamily #volvoforlife #volvolove #volvogram

Pur și simplu intuitiv: #noulVolvoXC60. Un model în care tehnologia este naturală, iar fiecare drum este o plăcere. Foto: @dragosasaftei #ViitorulSigurantei

Mașina anului 2018 este la #SIAB2018 și te așteaptă! #VolvoXC40 #MadeBySweden #VolvoCars #VolvoCarsRomania #SUV #Caroftheyear2018 #volvolove #volvocars #volvoforlife #XC40

Specificații tehnice

Fiecare detaliu contează

Volvo XC60

 • Combustibil: Diesel
 • Tracțiune: Integrală
 • Capacitate cilindrică: 1969 cmc
 • Putere: 235 cp
 • Consum: 5,7 l/100km
 • Transmisie: Automată

Volvo XC40

 • Combustibil: Diesel
 • Tracțiune: Integrală
 • Capacitate cilindrică: 1969 cmc
 • Putere: 190 cp
 • Consum: 5,2 l/100km
 • Transmisie: Automată