Accesorii pentru planuri împlinite

Fiecare cârlig de remorcare Volvo a fost proiectat pentru mașina ta Volvo. Acesta face parte integrată din corpul mașinii și a fost testat pentru a ne asigura că îndeplinește cele mai stricte cerințe de siguranță și funcții.

Catalog accesorii Volvo
carlig-remorcare-1

Cu cârligul de remorcare electric, nu trebuie să vă întindeți sub mașină pentru a detașa sau scoate cârligul de remorcare. Apăsarea unui buton din compartimentul pentru bagaje aliniază cârligul de tractare.

Preț: 651 Euro (TVA Inclus)

Contactează dealer

Cârligul de remorcare este echipat cu tehnologia Volvo de stabilizare a remorcilor (TSA) și interacționează cu sistemul Volvo DSTC1. Dacă remorca începe să se miște înainte și înapoi la viteze mai mari de 50 km / h, TSA poate frâna una sau mai multe roți pentru a-și recâștiga stabilitatea și a menține controlul.

Contactează dealer
carlig-remorcare-2

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 31.03.2020.