Bucură-te de fiecare detaliu

Cu camera de parcare din spate, puteți spori câmpul de vizibilitate din spatele autovehiculului dumneavoastră Volvo. Sistemul este activat și dezactivat fie prin afișajul mașinii, fie prin selectarea treptei de viteză pentru mers înapoi.

Catalog accesorii Volvo
camera-spate-1

Camera video, care este montată aproape invizibil, trimite imaginea în mod digital pe ecranul mașinii. Ecranul arată bara de protecție a mașinii și o mare parte din zona din spatele mașinii. Procesarea avansată a imaginilor este realizată astfel încât imaginea să fie cât mai realistă posibil.

Preț de la 473 Euro (TVA Inclus)

Contactează dealer

Linile de pe ecran indică dimensiunile exterioare ale mașinii și modul în care se va deplasa mașina în funcție de unghiul volanului indicând traiectoria autovehiculului dumneavoastră Volvo în timp real.

Contactează dealer
camera-spate-2

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 31.03.2020.