banner-comunicat-xc-40-.png

Noul XC40 completează gama Volvo pentru segmentul SUV premium

Volvo Cars, producătorul de mașini premium, își extinde azi gama de SUV-uri prin lansarea noului SUV premium de mici dimensiuni Volvo XC40, în Milano, Italia.

Odată cu lansarea lui XC40, Volvo Cars reinventează și modelul tradițional de ownership cu noul serviciu ”Care by Volvo”, disponibil prin abonament. Datorită Care by Volvo, disponibil pentru prima oară pentru XC40 încă de la lansare, utilizarea unei mașini devine la fel de transparentă, ușoară și fără bătăi de cap ca folosirea unui telefon. 

volvo-xc-40-new-.png

Un abonament fix lunar înseamnă că plățile în avans, negocierile de preț și diferențele locale de preț sunt de domeniul trecutului. În funcție de disponibilitatea regională, Care by Volvo va include și acces la o gamă de servicii de concierge cum ar fi alimentarea cu carburant, curățenia, pick-up pentru service și livrări e-commerce în mașină.

Modelul XC40 cu serviciul Care by Volvo este disponibil pentru comandă online începând de azi în piețele selectate. Află mai multe despre Care by Volvo aici.

De asemenea, șoferii lui XC40 vor fi primii clienți Volvo care pot împărți mașina lor cu prietenii sau familia prin Volvo on Call și prin intermediul unei tehnologii cu cheie digitală. Car sharing este serviciu standard pentru toți clienții Care by Volvo.

Lansarea lui XC40 înseamnă că, pentru prima oară în istorie, Volvo Cars are trei modele noi SUV, disponibile global în segmentul de piață cu cea mai mare creștere, croind drum pentru creșteri viitoare de vânzări și profitabilitate.

xc-40-red.png

Noul XC40 este primul model Volvo Cars construit pe arhitectura modulară CMA, care va sta la baza tuturor modelelor viitoare ale seriei 40, inclusiv vehiculele complet electrice. Dezvoltate în colaborare cu Geely, CMA furnizează companiei economiile de scală necesare pentru acest segment.

volvo-xc-40-new-Samuelsson-.png

"XC40 este primul nostru model din segmentul SUV-urilor mici, marcând extinderea atractivității brandului Volvo și orientarea către o nouă direcție. Este un nou membru al gamei Volvo, fiind fresh, creativ și distinct. Așa că pare firesc să lansăm XC40 aici, în Milano, cel mai hot oraș european în materie de modă, artă, design și lifestyle.", a declarat președintele și directorul executiv Håkan Samuelsson

În materie de tehnologie, XC40 include tehnologiile premiate de siguranță, conectivitate și infotainment, cunoscute și incluse la bordul modelelor din seriile 90 și 60. La fel ca ”frații” săi mai mari, XC40 marchează efectul transformațional asupra brandului și profitabilității acestor noi tehnologii dezvoltate in-house. 

Aceste tehnologii fac din XC40 unul dintre cele mai bine echipate SUV-uri premium de mici dimensiuni disponibile pe piață. Funcționalitățile de siguranță și asistență a șoferului de la bordul lui XC40 includ sistemele Volvo Pilot Assist, City Safety, Run-off Road protection and mitigation, alerte cu suport la frânare Cross Traffic și cameră 360° care ajută șoferii să manevreze mașina către un loc îngust de parcare.

xc-40-ext.png

XC40 oferă o abordare complet diferită pentru depozitarea în mașină. Designul interior ingenios oferă șoferilor modelului XC40 mai multe spații funcționale pentru depozitare la nivelul ușilor, sub scaune, un loc special pentru telefoane cu încărcare wireless, un cârlig pliabil pentru genți mici și un coș pentru gunoi detașabil în consola tunel.

xc-40-int.png

De la începutul producției, XC40 va fi disponibil cu motorizare D4 diesel sau T5 pe benzină Drive-E cu patru cilindri. Opțiunile de motorizare vor fi incluse ulterior, inclusiv în varianta hibrid și pur electrică. XC40 va fi și primul model Volvo disponibil cu un nou motor cu trei cilindri.

Producția noului XC40 începe la fabrica Volvo Cars din Gent, Belgia, în noiembrie, în timp ce comanda și abonarea la pachetul Care by Volvo sunt disponibile pentru clienți de acum.

 

×

Fii la curent cu noutățile Volvo!