volvo-ateneul-roman.jpg

Volvo Cars România alături de Micii Muzicieni la Ateneul Român

Volvo Cars România a avut onoarea de a susține și de a se bucura de performanțele tinerilor muzicieni în cadrul concertului de gală „Camerata Regală și Micii Muzicieni”, care a avut loc în 19 august la Ateneul Român.

Camerata Regală a organizat în premieră în România un masterclass de orchestră dedicat tinerilor muzicieni – liceeni și tineri cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani care studiază diverse instrumente muzicale.

Volvo Cars este dintotdeauna susținător al artelor, motiv pentru care participăm cu mândrie ca partener în inițiative precum acest masterclass de excepție.

volvo-sustine-micii-muzicieni„Camerata Regală și Micii Muzicieni” este un proiect care provoacă pentru prima dată în România un grup de tineri față-n față cu un grup de muzicieni profesioniști – membrii orchestrei Camerata Regală, într-un masterclass de orchestră unic în România.

Artiștii în formare au avut ocazia să exerseze alături de cei deja consacrați la nivel național și internațional, perfecționându-și astfel tehnicile și cunoștințele la instrumentul pe care îl studiază.

În cadrul proiectului s-au alăturat 30 de tineri artiști și 30 de muzicieni profesioniști, care au lucrat împreună vreme de o săptămână în cadrul unui masterclass inedit.

Concertul de gală, care a încununat cursul, s-a desfășurat sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore și a avut loc în data de 19 august, ora 19:00, la Ateneul Român, una dintre cele mai importante scene internaționale de concert.

volvo-atenenul-roman-2018

Prin inovațiile sale, Volvo Cars acordă o mare importanță confortului și siguranței copiilor la bordul mașinilor create, iar prin parteneriatele noastre ne dorim ca micii muzicieni de azi să aibă asigurat un viitor strălucit, susținându-le talentul, pasiunea și drumul către excelență.

Iubitori ai artei au putut admira în seara concertului unul dintre modelele Volvo, SUV-ul XC90, preferatul familiilor din lumea întreagă. Volvo XC90 este mai mult decât un SUV, este un adevărat ambasador ar design-ului scandinav modern, un protector al siguranței familiei și un partener de încredere care îți oferă imboldul necesar pentru a-ți îndeplini planurile personale și profesionale.

Inovația și arta se îmbină armonios la bordul lui, iar prin sistemele audio premium Bowers & Wilkins, acustica și experiențele din marile săli de concerte ale lumii pot fi trăite în mișcare, chiar de la bordul propriului model. Oricând, oriunde, într-un SUV Volvo XC90 te poți bucura de frumusețea fiecărui acord și instrument la fel cum s-au putut bucura cei prezenți la concertul de gală „Camerata Regală și Micii Muzicieni”.

 descoperă XC90

×

Fii la curent cu noutățile Volvo!