volvo-xc40.png

Volvo Cars extinde producția pentru XC40 datorită cererii impresionante

Volvo Cars a primit aproape 80.000 de cereri pentru noul SUV compact XC40 și ne extindem producția în Europa pentru a face față cererii.

XC40 a fost lansat la sfârșitul lui 2017 la nivel global și a fost primul model Volvo care a câștigat premiul de Mașina Anului în Europa anul acesta. Ne bucurăm să vedem că design-ul expresiv, depozitarea ingenioasă și tehnologia inteligentă sunt elementele care atrag iubitorii SUV-urilor compacte către Volvo XC40.

Extindem producția lui XC40 în fabrica din Gent, Belgia

Producția lui XC40 va fi extinsă în fabrica Volvo din Gent, Belgia, semn că popularitatea modelului care a câștigat premiul pentru Mașina Anului 2018 în Europa este în creștere.

În plus, vrem să știi că valorificăm popularitatea modelelor compacte prin introducerea platformei CMA la baza noilor modele, incluzând aici și viitorul Volvo V40.

Succesul lui XC40 ne-a întrecut chiar și cele mai înalte așteptări. Segmentul SUV-urilor compacte înregistrează în prezent cea mai mare creștere din industria auto și vrem să profităm de acest lucru prin lansarea unor noi modele pe platforma CMA.” - Håkan Samuelsson, președintele și CEO-ul Volvo.

Samuelsson-volvo

Noile modele care vor avea la bază platforma CMA vor include vehicule complet electrice și vor fi vândute global în toate regiunile importante. Mai multe detalii vă vom dezvălui la momentul potrivit.

DESCOPERĂ NOUL XC40

Un SUV de oraș construit în jurul inovației

XC40 a fost creat în Suedia - țara inovației, creativității și progresului. Aici lucrurile se fac diferit, iar noi alocăm o atenție deosebită oamenilor, așa că fiecare detaliu care stă la baza lui XC40 e construit în jurul tău - nevoia ta de siguranță, confort, conectivitate cu mediul în care trăiești și în care aspiri către o versiune mai bună a propriei ființe.

O mașină cu o identitate proprie

Ian Kettle - Lead exterior designer, spune că designul de produs contemporan a avut o mare influență asupra modului în care a conceput mașina: a privit felul în care mașinile și suprafețele sunt utilizate pentru a crea cel mai bun design de electronice și mobilă.

Poți să vezi acel tip de design logic, simplu la Volvo XC40. Pentru user trimite un mesaj clar: este un produs pentru persoanele care se simt bine în propria piele și apreciază un produs bine gândit care chiar funcționează” spune Ian.

CITEȘTE CONTINUAREA

Vei fi surprins de cât spațiu există în XC40 pentru lucrurile tale

Există o mulțime de funcționalități de depozitare ingenioase, inspirate de rezultatele cercetării realizate în rândul oamenilor care trăiesc în oraș, povestește Beatrice Simonsson, Group Design Leader al Volvo Cars: ”Am fost uimiți de cât de multe lucruri transportă oamenii în jurul lor în mașini. Unii dintre ei țin permanent un grătar în portbagaj.”

Soluțiile create de Beatrice și echipa ei variază de la cele mici - cum ar fi un cârlig care se pliază frumos în torpedou pentru a agăța o poșetă sau plasa cu mâncarea pentru acasă - la cele mari, cum ar fi compartimentul de depozitare de sub cotiera centrală din față.

VEZI SPAȚIILE EFICIENTIZATE

Creativitatea este centrală pentru ceea ce realizăm la Volvo Cars. E modul în care dăm formă noilor modele care ne fac viața mai puțin complicată și mai plăcută. Această creativitate este forța care ne-a ghidat în crearea SUV-ului compact Volvo XC40 - un SUV de oraș debordând stil scandinav și inovație.

cta-articol

×

Fii la curent cu noutățile Volvo!