sm-banner-2

Regulament Concurs Campanie #hiddengemsinromania

 

Concursul #hiddengemsinromania este organizat de Volvo Cars România și se adresează tuturor utilizatorilor de Instagram cu vârsta peste 18 ani, care dețin carnet de conducere și locuiesc pe teritoriul României.

Locul de desfășurare al concursului:
Concursul se desfășoară exclusiv pe paginile de:

  • Instagram - https://www.instagram.com/volvocarsro/

Durata campaniei 

Concursul se va desfășura pe o perioadă de doua săptămâni, în doua runde după cum urmează:

  • Runda 1: 4-18.07.2022
  • Runda 2: 18.07-1.08.2022

La finalul fiecărei runde se vor anunța câștigătorii și va începe runda a doua.

Regulament concurs
Organizatorul (Volvo Cars România) își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării concursului, orice modificare a acestuia intrând în vigoare prin publicarea pe această pagină. În cazul modificării acestui Regulament, organizatorul (Volvo Cars România) poate înștiința participanții pe rețele de socializare unde se desfășoară concursul, însă nu este obligat să o facă.

Condițiile de participare/Mecanism Campanie
Pentru a se înscrie în concurs, utilizatorii trebuie:

  • Să posteze public pe profilul propriu o pozăsau video din România, împreună cu o scurtă descriere. 
  • Să folosească hashtag-ul #hiddengemsinromania, să dea tag @VolvoCarsRO și să dea Follow paginii de Instagram Volvo Car România
  • Să posteze un comentariu la postare cu destinația următoare de vacanță și să tag-uiască doi prieteni în comentariul respectiv.

Persoanele care îndeplinesc condițiile de mai sus vor fi contactate de Volvo Cars România printr-un mesaj direct pentru a-și da acordul ca poza să le fie repostată pe contul oficial Volvo Cars Romania. Zilnic, pe perioada de desfășurare a concursului, echipa Volvo Cars România va alege câte 3 poze, în funcție de următoarele criterii:

  • descrierea locației
  • relevanța locației
  • calitatea imaginii/video-ului
  • verificarea îndeplinirii criteriilor de like/share/comentarii menționate mai sus.

Premii și selecția câștigătorilor:

Poza cu cel mai mare număr de like-uri de pe pagina oficială a desfășurării concursului de Instagram va fi desemnată câștigătoare la data încheierii consursului, existând două astfel de runde (menționate mai sus) - la final vor fi 2 câștigători. Persoanele care câștigă vor primi posibilitatea de a-și alege modelul de Volvo preferat pentru un weekend întreg de test drive în funcție de disponibilitatea celui mai apropiat Dealer Volvo, din punct de vedere locație.

 

 

 

 

×

Fii la curent cu noutățile Volvo!