311871_Get_ready_for_the_fully_electric_Volvo_EX30_small_SUV

Pregătește-te pentru Volvo EX30, noul SUV de mici dimensiuni pur electric

Avem vești de mare importanță: ceva mic urmează.

Pe 7 iunie, la ora 14:30, noul SUV pur electric Volvo EX30, își va face debutul global. În aceeași zi, va deveni disponibil pentru comandă în România.

Așa că te invităm să ții aproape, deoarece vom dezvălui mai multe detalii despre noul nostru SUV de mici dimensiuni în săptămânile următoare.

-------------------------------

Despre Volvo Cars în România

În România, Volvo Cars este reprezentat de Grupul Euro Inter Trade, înființat în 1990 iar autoturismele sunt distribuite prin sucursala Forum Auto, care are peste 20 de ani de experiența pe piața locală. 

Despre Volvo Car Group

Volvo Cars a fost fondată în 1927. Astăzi, este una dintre cele mai cunoscute și respectate mărci de mașini din lume, cu vânzări de 661.713 mașini în aproximativ 100 de țări de-a lungul anului 2020. 

Începând din decembrie 2020, Volvo Cars a înregistrat aproximativ 40.000 (41.500) de angajați cu normă întreagă. Sediul central Volvo Cars, dezvoltarea produselor, departamentele de marketing și administrative sunt situate în principal în Göteborg, Suedia. Sediul central al Volvo Cars pentru APAC este situat în Shanghai. Principalele fabrici de producție auto ale companiei sunt situate în Göteborg (Suedia), Ghent (Belgia), Carolina de Sud (SUA), Chengdu și Daqing (China), în timp ce motoarele sunt fabricate în Skövde (Suedia) și Zhangjiakou (China) și componentele caroseriei în Olofström (Suedia).

Sub noua misiune a companiei, Volvo Cars își propune să ofere clienților libertatea de mișcare într-un mod personal, sustenabilși sigur. Acest scop se reflectă într-o serie de ambiții legate de practicile de afaceri: de exemplu, la mijlocul acestui deceniu își propune ca jumătate din vânzările sale globale să fie mașini complet electrice și să stabilească cinci milioane de relații directe cu clienții săi. Volvo Cars se angajează, de asemenea, să reducă continuu amprenta sa de carbon, cu ambiția de a fi o companie neutră din punct de vedere climatic până în 2040.

×

Fii la curent cu noutățile Volvo!