header-pilot

Pilot Assist Sistemul de asistență pentru șofer

Pilot Assist oferă șoferului sprijin pentru direcție, distanță și controlul vitezei în situații precum blocaje în trafic sau circulație pe distanțe lungi pe autostrăzi la viteze de până la 130 km/h. Sistemul este standard pentru mașinile din Seria 90.

Pilot Assist face condusul mai sigur și mai relaxant în traficul monoton de tip pornire-oprire prin adăugarea funcționalității de asistență - Adaptive Cruise Control.

Când Pilot Assist este activat, accelerarea, frânarea și asistența la direcție ajută șoferul să urmeze sensul de trafic pe banda curentă. Aceasta reduce surmenajul șoferului în situații obositoare și crește marjele de siguranță.

De asemenea, sistemul îmbunătățește controlul asupra vitezei și distanței și menține mașina într-o poziție constantă pe centrul benzii.

Pilot Assist funcționează pentru viteze de până la 130 km / h și este util în deplasările pe distanțe lungi pe autostradă, unde marcajele rutiere sunt clare.

Sistemele de asistență a șoferului funcționează cu restricții la accelerare, frânare și direcție. Șoferul este întotdeauna responsabil de conducerea vehiculului: mâinile să fie pe volan, ochii pe drum, mintea concentrată la condus.

Șoferul poate înlocui sistemul în orice moment folosind pedala de frână, pedala de accelerație sau volanul. Utilizarea semnalizării va anula temporar asistența la direcție dacă șoferul vrea să schimbe banda.

Pilot Assist alarmează șoferul și se oprește automat dacă acesta nu ține mâna pe volan.

Interfață

Șoferul activează Pilot Assist folosind butoanele din partea stângă a volanului. Setările Adaptive Cruise Control - cum ar fi intervalul de timp până la mașina din față și viteza setată - sunt disponibile, iar afișajul șoferului arată informațiile de tip status, cum ar fi Steering Support On / Off.

 

Află mai multe despre Intellisafe Standard

×

Fii la curent cu noutățile Volvo!