banner-articol-electrificare-1.jpg

Peisajul Viitorului e aici: XC60 T8 Twin Engine și Turbinele Eoliene

Respirăm cu toții același aer. În egală măsură suntem responsabili pentru felul în care va arăta viitorul, iar deciziile și acțiunile noastre de azi conturează peisajul acestui viitor comun. Acesta este motivul pentru care în cadrul Volvo Cars acordăm foarte multă importanță angajamentelor legate de sustenabilitate și acționăm în mod concret la îndeplinirea obiectivelor. 

Tehnologia Drive-E e parte din eforturile comune pentru un viitor cu emisii de carbon cât mai scăzute, fără a compromite puterea pe care ți-o dorești la volanul mașinii tale.

Noul XC60 sau Volvorine XC60, cum au botezat-o cei de la We Must Be Trippin', are o putere care te inspiră, drept dovadă nenumăratele aventuri care în care au pornit prietenii noștri știind că au un partener de încredere.

xc60-sustenabilitate

"Puterea pe care am descoperit-o în SUV-ul Volvo ține atât de performanțele impresionante ale motorului, cât și de tracțiunea integrală și suspensia pneumatică. Și uite așa, am trecut de mia de kilometri. Momentul în care am ajuns lângă turbinele eoliene a fost unul din momentele #pieledegăină. Mașinile electrice și eolienele pictează un viitor mai sustenabil. Cu Volvorine, viitorul puterii prietenoase cu mediul era deja aici - se desfășura în fața noastră."


XC60 îți aduce putere fără compromis 

T8 Twin Engine AWD transformă noul XC60 într-o adevărată mașină de performanță datorită combinației dintre motorul pe benzină turbocharged și supercharged cu motorul electric. În acest fel, XC60 are cel mai scăzut nivel de emisii de carbon din gama sa.

Motorul pe benzină de patru cilindri împreună cu puternicul motor electric îți oferă performanțele unui motor mult mai mare, dar cu un consum de combustibil mult mai mic. Cei 303 CP ai motorului pe benzină pun în mișcare roțile din față, iar cei 87 CP ai motorului electric susțin roțile din spate. Astfel ai parte de accelerare instantanee și, la nevoie, de tracțiune integrală.

Descoperă DRIVE-E

Șofatul sustenabil - așa cum ți-ai dorit

Când conduci în modul Pure, Volvo XC60 îți oferă deplasare cu zero emisii și autonomie în drumurile tale de zi cu zi. Pe lângă condusul sustenabil, te bucuri de liniște în habitaclu deoarece motorul T8 Twing Engine este extrem de silențios.  

volvo-t8

Încărcarea bateriei se face ușor și rapid - se încarcă în timp ce conduci printr-un generator și prin frânare cu recuperare de energie. Când vrei să o încarci complet, o conectezi la rețeaua de alimentare electrică. Dacă vei încărca motorul T8 Twin Engine la wall box-ul special conceput pentru mașina ta vei avea parte de încărcare sigură și convenabilă. După o încărcare completă a bateriei, poți sta liniștit ziua întreagă pe modul pur electric.

#Viitorul Siguranței e aici!

xc60-t8Pentru noi, viitorul siguranței este definit în egală măsură de Drive-E și de tehnologiile IntelliSafe. Ambele ne ajută să conducem responsabil pentru impactul asupra naturii care ne e indispensabilă și atât de dragă și ne ajută să ne deplasăm menținând în siguranță atât pasagerii mașinilor noastre, cât și ceilalți participanți la trafic.

Premiile obținute în ultimii ani de modelele Volvo în cadrul Evaluărilor Euro NCAP sunt o dovadă în plus a investițiilor continue și a angajamentului față de condusul în condiții sigure. Titlul obținut de noul XC60 - ”Cea mai sigură mașină a anului 2017” - confirmă că suntem pe drumul cel bun.

În plus, titlul ”Mașina Anului 2018 în Lume” obținut în cadrul New York Auto Show, este o confirmare că alegând noul XC60 ai certitudinea că vei primi cel mai bun mix de design, conectivitate și siguranță.

CTA-ARTICOL-TRIPPIN

×

Fii la curent cu noutățile Volvo!