xc90-drum-nl

Martin și Anna, o poveste despre supraviețuire în momente critice

Era ajunul Crăciunului, iar Martin și Anna împreună cu cei 3 copii se îndreptau spre casa bunicilor pentru a petrece seara împreună. La un moment dat, o mașină a venit cu viteză mare din sens opus, timpul s-a oprit în loc, iar impactul a fost inevitabil.

Au supraviețuit accidentului, însă un astfel de eveniment lasă urme adânci în memoria victimelor. Unii sunt mai puțin norocoși și pot rămâne cu traume fizice și psihice pentru tot restul vieții.

Vizionează povestea lui Martin și Anna:


Martin și Anna sunt două dintre cele 72.000 de persoane din baza de date Volvo, care au trecut printr-un accident de mașină. Aceștia sunt oamenii cheie care ajută Volvo Cars să înțeleagă prin ce trec pasagerii într-o astfel de situație tragică.

Ei contribuie prin poveștile lor la îmbunătățirea permanentă a tehnologiei salvatoare de vieți a companiei Volvo, care are ambiția ca nicio persoană să nu mai fie ucisă sau rănită grav într-unul din modelele noi Volvo până în 2020.

Află care este viziunea despre siguranță a Volvo Cars, care sunt cele trei obstacole de pe traseu care amenință siguranța și citește despre inițiativa pentru siguranță E.V.A., aici.

×

Fii la curent cu noutățile Volvo!