banner-bottom-v2

Cum alegi mașina potrivită pentru stilul tău de viață

Atunci când ai în plan să cumperi o mașină, nu iei de obicei decizia fără a te gândi bine la ceea ce dorești. Fie că pui pe primul loc bugetul de care dispui, designul mașinii sau funcțiile acesteia, decizia finală poate avea în spate o multitudine de factori. Unul dintre cele mai importante aspecte care ar trebui să cântărească în alegerea viitorului automobil este cel legat de stilul tău de viață și nevoile tale. Descoperă în continuare cum să te decizi asupra modelului de Volvo care ți se potrivește cel mai bine.

 

Stilul de viață și mașina condusă - cum se influențează cele două

Imaginează-ți o săptămână obișnuită din viața ta: străbați zilnic orașul către birou și înapoi? Mergi doar tu în mașină sau o împarți cu familia? În weekend rămâi acasă sau pleci în excursii alături de cei dragi? Suntem toți diferiți, așa că este firesc ca și stilul nostru de viață să difere. De aceea, mașina perfectă pentru tine este cea care te completează și te ajută să trăiești așa cum vrei, fără a-ți face griji cu privire la siguranță sau confort.

O mașină bine aleasă va deveni nu doar un mijloc de transport, ci un adevărat partener de drum. Te va ajuta să câștigi încredere în tine și în propriile decizii, te va însoți deopotrivă în drumurile zilnice și în aventuri sau chiar îți va permite să nu îți mai refuzi micile plăceri ale vieții.

Cum alegi modelul de Volvo care ți se potrivește

Light version-FOB108-1Când vine vorba de mașinile Volvo, poți conta de fiecare dată pe două constante, care nu se vor schimba niciodată: siguranța și sustenabilitatea. Indiferent de planurile tale, a te simți în siguranță alături de cei dragi reprezintă o prioritate. Volvo respectă viața în toate formele sale, așa că întreaga gamă de mașini beneficiază de inovații care protejează șoferul, pasagerul, precum și restul participanților la trafic. Sustenabilitatea este de asemenea un element esențial pe care îl au în comun mașinile Volvo. Siguranța înseamnă nu doar grijă față de prezent, ci și față de viitor, așa că este firesc ca automobilul pe care îl conduci să fie proiectat astfel încât să aibă impact redus asupra mediului înconjurător.

Odată ce știi că îți dorești o mașină sigură și sustenabilă, devine mult mai simplu să îți alegi un model care să se potrivească nevoilor tale: de exemplu, știai că modelele Volvo Cross Country sunt create special pentru aventură? Indiferent de starea drumului sau de condițiile meteo, acestea te vor duce acolo unde visezi să ajungi,  datorită tehnologiei de asistare a șoferului și a tracțiunii integrale avansate, ce lucrează împreună în favoarea ta, crescând viteza de reacție în aproape orice condiții de condus.

Dacă te gândești la mai mult spațiu pentru tine și familia ta, modelele XC, precum XC90 sau XC60, pot fi răspunsul potrivit, oferindu-ți confortul și siguranța de care ai nevoie pe orice tip de traseu. Totodată, modelele din gama XC te ajută să conduci sustenabil și eficient, așa că se pot dovedi alegerea perfectă atunci când cauți noua mașină de familie. Compact și agil, XC40 este un partener de drum ideal dacă viața ta este una activă și se desfășoară în mare parte în traficul aglomerat din oraș.

Evident, pe lângă XC și Cross Country, merită să cunoști și elegantele modele de estate și sedan, V90, S90 și S60, ce îmbină perfect siguranța și sustenabilitatea cu designul plin de stil și confortul.

NL1

Printre atâtea variante, te poți simplu întreba cum să alegi mașina perfectă pentru tine. Ne-am gândit la acest aspect și am realizat un scurt test, prin care vei ajunge să descoperi modelul de Volvo care ți se potrivește. Accesează testul și pregătește-te să afli rezultatul, însă ia în considerare faptul că în final contează preferințele tale.

Află ce Volvo ți se potrivește

 

×

Fii la curent cu noutățile Volvo!