must-be-trippin-xc60.jpg

Aventura We Must Be Trippin' a ajuns la final - Ep. 4: Volvorine XC60 - Despărțirea

În urma celor trei experiențe anterioare (puteți vedea episoadele aici, aici și aici) am simțit că este nevoie și de un repaus de o zi în care să asimilăm liniștea pe care ne-o oferă această parte de țară.

Așa că ne-am lăsat duși pe drumurile din împrejurimi, fără să ținem cont de starea lor, ca să ne apropiem și de latura sălbatică a lui Volvorine XC60.

Încărcați cu energia naturii

Nu am avut niciun moment de neliniște în privința drumurilor înzăpezite sau noroioase  - XC60 ne-a dus oriunde am dorit, fără eforturi prea mari.

Urma să ne întoarcem în zgomotosul București a doua zi, așa că ne-am delectat cu frumusețile locului, cu liniștea monumentală și cu vibrația pozitivă a naturii, în speranța că toate acestea vor avea un efect cât mai îndelungat asupra noastră și că vor juca un rol de scut pentru zarva din oraș.

xc-60.jpgTransfăgărășanul a fost unul dintre drumurile pe care am vrut neapărat să le parcurgem în anotimpul de iarnă. Am reușit să ajungem până la telecabina care urca la Bâlea, unde am avut ghinionul să prindem 3 autocare pline cu turiști care se așezaseră la coadă.

După câteva momente de așteptare ne-am dat seama că e nevoie să așteptăm jumătate de zi pentru urcare. Așa că am preferat să rămânem la bază, să ne dăm cu sania, să admirăm peisajul și să facem fotografii, pentru că erau ultimele ore din acest trip.

Despărțirea e întotdeauna cea mai grea

De-a lungul unei săptămâni, am trecut prin schimbări de anotimpuri, am avut parte de o cursă moto pe zăpadă în premieră în România (vezi aici), am testat o mașinuță de jucărie Volvo (vezi aici) împreună cu toți copiii de pe pârtie, am făcut îngeri de zăpadă, ne-am pierdut în atmosfera captivantă a Târgului de Crăciun din Sibiu și am studiat ghețarii de pe Transfăgărășan.

Și, nu în ultimul rând, am avut parte de un companion demn de un nume de supererou, Volvo XC60 - poreclit de noi Volvorine, care ne-a asigurat tot confortul, entertainmentul și siguranța de care aveam nevoie.

volvo-xc60.jpg
Ca orice poveste frumoasă, povestea Volvorine XC60 trebuia să se și termine. Și, la fel ca oricare relație frumoasă, la un moment dat intervine și o despărțire, în cazul nostru despărțirea de Volvorine – cu speranța că ne vom întâlni curând cu altcineva din familia de SUV-eroi Volvo.

E timpul să spunem “The End” acestei serii și, în același timp, un plin de speranță „To be continued”.

Noul Volvo XC60 poate fi propriul tău SUV-erou în toate drumurile pe care le ai de parcurs - în oraș, în călătoriile tale, pe drumuri asfaltate sau pe drumuri accidentate. Te poți convinge de capacitățile mașinii într-un test drive și să-i găsești, poate, un nou nume.


PROGRAMEAZĂ UN TEST DRIVE

×

Fii la curent cu noutățile Volvo!