În prezent, mașinile au nevoie de baterii cu înaltă capacitate, cu încărcare rapidă și putere mare la pornirea motorului. Bateriile originale Volvo îndeplinesc toate cerințele pentru funcționare fără nevoi de mentenanță, având la bază tehnologia Powerframe.

Bateriile Volvo au fost concepute pentru a folosi întregul potențial la nivel optim și sunt realizate doar din componente noi. Bateriile au fost testate cu atenție pentru a putea oferi 100% capacitate în 30 de secunde chiar și la temperaturi de -18°C.

baterii.jpg
volvo-baterii-2.jpg

Durata de utilizare a unei baterii variază între 4 și 6 ani, însă nu se poate spune cu exactitate când se va uza deoarece totul depinde foarte mult de condițiile de condus și sezon.

Asigură-te că bateria ta este pregătită pentru iarna aceasta. Vino într-o unitate autorizată Volvo și asigură-te că autoturismul tău este pregătit pentru sezonul rece.

Localizeaza cel mai apropiat Dealer Volvo

Trei tipuri diferite de baterii

baterie-2.jpg


AGM

Bateriile Absorbent Glass Mat au fost special concepute pentru nevoi superioare de putere, având o durată de utilizare mai mare decât bateriile cu electrolit lichid. AGM este bateria potrivită dacă folosești adesea radioul cu motorul oprit, ai echipament de enterntainment sau folosești des sistemul de încălzire.

baterie-2.jpg


FLOODED

Datorită tehnologiei Powerframe, bateria cu electrolit lichid Volvo are o durată de utilizare mai mare decât bateriile convenționale. Tehnologia Powerframe asigură un flux de curent maxim, permite reîncărcarea mai rapidă și conductibilitate optimă.

baterie-2.jpg


ENHANCED

Bateriile Enhanced Flooded au la bază o nouă tehnologie care îmbină nivelul de performanță a bateriilor AGM și a celor cu electrolit lichid. Aceste baterii sunt semnificativ mai puternice decât bateriile convenționale cu electrolit lichid și ating performanțele bateriilor AGM, fiind potrivite pentru transmisie manuală.

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 31.03.2020.