Accesorii pentru planuri împlinite

Cu barele transversale din colecția de accesorii, poți duce caracterul practic al modelului tău Volvo la un alt nivel. Forma aerodinamică a barelor a fost optimizată pentru a reduce la minumim zgomotul produs de vânt, iar astfel călătoria ta devine mult mai confortabilă.

Catalog accesorii Volvo
bare-transversale-1

Cu o greutate redusă și cu un sistem de fixare inteligent, montarea și demontarea acestor bare transversale din aluminiu este o operațiune facilă.

Preț de la 209 Euro (TVA Inclus)

Contactează dealer

Barele transversale facilitează instalarea rapidă și ușoară a cutiilor portbagaj pentru plafon, a suporturilor pentru biciclete și a suporturilor pentru echipamente sportive precum: skiuri, plăci de snowboard, bărci, caiac etc.

Contactează dealer
bare-transversale-2

*** Opțiuni limitate în funcție de configurația mașinii Volvo. Vă rugăm să verificați disponibilitatea opțiunii la dealerul dvs. Volvo Cars. Toate prețurile includ TVA și manopera aferentă montajului, acolo unde este cazul. Este posibil ca prețurile sau echipamentele prezentate în acest material să sufere modificări cauzate de schimbările în gama Volvo ce au avut loc ulterior realizării acestui material. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 31.03.2020