Mergi pe cel mai sigur drum
indiferent de rută

CERE OFERTA

Descoperă Mașina Anului 2018 în lume

Odată ce te-ai urcat la volanul noului XC60, poți porni la drum relaxat - conduci SUV-ul cu cele mai înalte standarde de siguranță existente.

Pe lângă cele mai înalte performanțe la cele patru mari grupe din cadrul testărilor Euro NCAP, Volvo XC60 a reușit scoruri perfecte la toate cele trei categorii Autonomous Emergency Braking (AEB): AEB City, AEB Inter-Urban și AEB Pedestrian.

Punctaje record în cadrul testelor Euro NCAP 2017

Protecția pentru adulți

Protecția pentru copii

Protecția pietonilor

volvo-safety-systems

Sisteme de asistențăDescoperă siguranța la bordul lui XC60 și bucură-te de ea în fiecare zi!

CERE OFERTA

Tehnologiile mașinii tale pentru

#ViitorulSiguranței pe orice drum

În spatele celor 5 stele și punctajelor record EURO NCAP se află dorința Volvo Cars de a-ți oferi ca dotări standard
cele mai bune tehnologii și sisteme de siguranță.

City Safety

Noua generație City Safety folosește tehnologia radar și camerele pentru a detecta potențiale pericole, cum ar fi vehicule, pietoni, cicliști care se îndreaptă spre tine. Te avertizează și apoi frânează în locul tău ca să eviți sau să atenuezi coliziunea dacă nu reacționezi la timp.

Pilot Assist

Tehnologia Pilot Assist a noului Volvo XC60 face condusul în trafic intens mai puțin obositor. Te ajută să menții o distanță setată în raport cu vehiculul din față și folosește mici impulsuri pentru virare care te ajută să menții mașina pe centrul benzii.

Run-off road Mitigation

Avertizarea la părăsirea benzii este sistemul care detectează dacă mașina urmează să părăsească banda fără intenția ta la viteze de 65 - 140 km/h și poate folosi direcția, iar dacă e necesar, suport la frânare pentru a-ți direcționa mașina spre calea corectă.

Run-off Road Protection

Protecția la părăsirea carosabilului are la bază o structură de absorbție a energiei în ramele scaunelor din față care amortizează impactul vertical în cazul unei aterizări dure și poți opta și pentru centuri de siguranță care se strâng electric pentru a te menține ferm pe poziție.

Blind Spot Information

Blind Spot Information îți oferă avertizări vizuale în oglinda ușii dacă un vehicul se aproprie din spate de pe banda alăturată. Dacă semnalizezi virarea către o bandă pe care se aproprie o mașină, se va activa lumina de avertizare.

Cross Traffic Alert

Datorită Cross Traffic Alert, deplasarea în marșarier e mai ușoară și mai sigură când ai unități radar ascunse în partea din spate a mașinii ce detectează mașini, pietoni sau cicliști care se îndreaptă spre tine de la o distanță de până la 30 metri și ești avertizat sonor și vizual în caz de pericol.

”Design-ul scandinav de calitate este frumusețea care se lasă descoperită, despre care vrei să afli mai multe”

Maximilian Missoni
Vice Președinte - Design Exterior

Plăcere pentru toate simțurile

Creat pentru cele mai confortabile călătorii.

Noul XC60 e definit de echilibrul dintre confort și control - e ceea ce simți știind că ai tehnologia care te menține în siguranță
și îți oferă suportul necesar pentru a călători calm, inspirat și plin de încredere.

Habitaclul lui XC60 - sanctuarul tău

În interior, elementele lucrate manual și frumusețea materialelor creează un sanctuar. Oriunde te uiți există ceva care să îți alinte simțurile. Oricine urcă la bordul modelului tău XC60 va avea parte de același standard de confort, spațiu, lumină și design. Toți se vor bucura de călătorie, indiferent unde se așează.

Sensus - tehnologia pare naturală

În noul Volvo XC60, tehnologia avansată nu te copleșește, ci îți oferă senzația aportului uman, iar totul este mult mai simplu și mai intuitiv. Cu ajutorul tehnologiei Sensus, conexiunea dintre tine, modelul tău Volvo și lumea din jur se realizează mai repede ca oricând.

Respiri aer suedez, oriunde ai fi

CleanZone începe să te protejeze chiar dinainte să intri în mașină. Din momentul în care ai deblocat ușile, ventilatorul se activează la viteză mare pentru a elimina aerul viciat, iar sistemul Volvo Interior Air Quality măsoară calitatea aerului care pătrunde în habitaclu.

Scaunele excepționale pentru fiecare pasager

Toate scaunele din acest SUV au fost realizate la cele mai înalte standarde de confort și suport, cu o gamă largă opțiuni de ajustare ca fiecare pasager să își găsească poziția confortabilă la bordul modelului tău XC60.

Alegerea perfectă pentru micii pasageri

Cu 50 de ani de experiență în siguranța copiilor în mașini, am transformat tot ceea ce am învățat în beneficii pentru tine. Cu noua noastră generație de scaune auto pentru copii, cel mai important pasager călătorește în cel mai sigur și confortabil mod posibil.

PURE

Pure

Parcurgi drumurile către birou și spre casă liniștit, în deplin confort, folosind doar energie electrică. Cu autonomia de până la 50 km, mașina ta va produce zero emisii în călătoriile tale zilnice.

HYBRID

Hybrid

Setând mașina pe modul Hybrid, este alesă automat sursa de putere sau sunt combinate cele două. Astfel conduci cu ușurință și cu maximum de eficiență oriunde ai merge.

POWER

Power

Când dorești să accelerezi ritmul, modul Power combină ambele surse de alimentare pentru accelerație maximă, asigurată de tracțiunea integrală.

Mai multă plăcere, mai puțin consum

Mereu în modul de condus potrivit

Noul Volvo XC60 are motorizare compactă, ușoară, care îți va oferi mai multă plăcere la condus și asigură emisii mai scăzute. Versiunea XC60 Plug-in hybrid combină motorul electric cu un motor eficient pe benzină sau diesel astfel încât să îți aducă performanțe înalte cu minimum de emisii.

🏆🏆🏆 #WorldCaroftheYear2018 = #NoulVolvoXC60 🏆🏆🏆 la #NewYorkAutoShow. #ViitorulSigurantei #MadeBySweden #VolvoCars #SIAB2018 #volvocars #volvoxc60 #volvo_pics #volvomoment #volvoforlife #volvolove #volvofamily

La Joacă. @wemustbetrippin l-a scos pe pârtie pe Volvorine, alături de baby-Volvorine. #NoulVolvoXC60 #ViitorulSigurantei #Volvorine #wemustbetrippin #MadeBySweden

#NoulVolvoXC60: “Volvorine XC60 – A Winter’s Tale” Află cum l-au botezat Volvorine XC60, ce i-a impresionat și ce au descoperit în prima destinație. #ViitorulSigurantei #VolvoCarsRomania

#NoulVolvoXC60 O gașcă de prieteni. Un oraș de poveste. Un supererou al siguranței și performanțelor. În curând - nu rata primul episod! #ViitorulSigurantei #MadeBySweden

Lasă în urmă agitația. Trăiește bucuria și relaxarea de la volanul noului Volvo XC60. #ViitorulSigurantei #NoulVolvoXC60 #MadeBySweden

Our kind of Christmas Tree with @volvocarsromania #volvo #volvocars #volvotoys #carporn #cartoys #christmastree #visitromania #igers_romania #igers #mountain #snow #safetycar #carphotography #christmastoys #noulVolvoXc60 #viitorulsigurantei #skiresort #arenaplatos #sibiu

🏆Premiul #WorldCarOfTheYear2018 intră în palmaresul noului Volvo XC60 la #NewYorkAutoShow. 🏆 #ViitorulSigurantei #MadeBySweden #VolvoCars #noulvolvoxc60 #volvocarsus #volvocarsromania #volvo_pics #volvomoment #volvonation #volvofamily #volvoforlife #volvolove #volvogram

Știi ce înseamnă siguranța, vrei să o oferi constant celor dragi! #NoulVolvoXC60 este #ViitorulSigurantei #soniaargintionescu #family

Alege-i un cadou sau ia-ți tu un cadou! La mulți ani, Andrei și Andreea! #NoulVolvoXC60 #ViitorulSigurantei

”O mașină deosebită începe cu o motorizare desăvârșită.
E o parte extrem de importantă pentru felul în care te simți când conduci.”

Michael Fleiss
Vice Președinte - Powertrain Engineering al Volvo Cars

 

 

 

 

 

Specificații tehnice

Fiecare detaliu contează

  • Combustibil: Diesel
  • Tracțiune: Integrală
  • Capacitate cilindrică: 1969 cmc
  • Putere: 235 cp
  • Consum: 5,7 l/100km
  • Transmisie: Automată