Seturi de roți complete pentru cel mai bun nivel de siguranță

Deoarece pneurile create pentru condiții de vară nu se comportă bine iarna, ai nevoie de anvelope adecvate anotimpului rece, care își mențin proprietățile de tracțiune și aderență chiar și la temperaturi sub 7°C.

Pneurile de iarnă oferă performanţe semnificativ mai bune când vine vorba de aderenţă, manevrabilitate și distanţă de frânare. Profilul anvelopelor de iarnă este special creat pentru a rămâne moale, aderent în condiţii de temperatură scăzută și pentru a evacua eficient apa, gheaţa, noroiul sau zăpada.

Vezi oferta de roți de iarnă

20% REDUCERE pentru roțile complete de iarnă

Un campion al aderenței în condiții variate

Volvo Cars își dorește ca furnizorii și partenerii săi să ofere cele mai bune produse în materie de siguranță, calitate, dar care să protejeze și mediul înconjurător. Nokian Tyres este unul dintre acești furnizori și, la fel ca Volvo, a înțeles că testele intensive în condiții reale sunt singurul mod prin care se pot oferi anvelope care să exceleze chiar și în cele mai dure condiții.

nokian-1.jpg

PROFIL OPTIMIZAT ÎMPOTRIVA ACVAPLANĂRII

Pentru un nivel mai bun al aderenței și feedback către șofer. Fiecare canelură și canal de degajare are un rol și o formă precisă, rezultatul fiind aderență excelentă și manevrabilitate optimă.

nokian-4.jpg

CANT SPECIAL PENTRU PRECIZIA DIRECŢIEI

Zona centrală a anvelopei este dominată de un masiv cant central. Canalele de degajare nu traversează cantul central, oferind astfel precizie sistemului de direcție și manevrabilitate îmbunătățită.

nokian-2.jpg

CANELURI PENTRU ZĂPADĂ

Cele două caneluri situate de o parte și de alta a cantului central sunt perforate special pentru a oferi aderență maximă pe drumuri acoperite cu zăpadă.

nokian-3.jpg

ȘANŢURI POLIȘATE

Siguranță pe drumuri umede, prin facilitarea degajării apei, a zăpezii sau a noroiului.

Cele mai bune jante din aluminiu pentru modelul tău Volvo

Janta potrivită este la fel de importantă ca anvelopa potrivită când trebuie să optimizezi performanțele mașinii tale. Jantele originale Volvo sunt concepute și testate la fel de intens ca toate accesoriile originale Volvo. Acest lucru ne asigură că toate proprietățile de calitate și funcționalitate sunt îndeplinite.
Întreaga gamă de jante originale Volvo a fost testată împotriva acumulării de zăpadă între spițele jantei pentru a evita afectarea echilibrului și a performanțelor de frânare.

janta-1.jpg

MIXUL CORECT DE MATERIALE

Materialul utilizat în fabricarea jantelor din aluminiu constă într-un mix de diferite aliaje metalice pentru a asigura proprietățile corecte. O alegere incorectă a materialelor pentru jantă poate duce la crăparea jantei în cazul unei lovituri, iar acest lucru este inacceptabil.

janta-2.jpg

VENTILAŢIE ȘI DEGAJAREA CĂLDURII

Fiecare jantă trebuie să beneficieze de o ventilație cât mai bună și de proprietăți optime în degajarea căldurii. Altfel, importante funcții pot fi compromise, în special răcirea sistemului de frânare.

janta-3.jpg

PROTECŢIE AVANSATĂ ÎMPOTRIVA COROZIUNII

Volvo utilizează un proces de vopsire în trei straturi, cu lac transparent ca ultim strat. Toate jantele originale Volvo au parte de acest tratament.

janta-4.jpg

PRINDERE CENTRALĂ PENTRU ECHILIBRU PERFECT

Jantele originale Volvo sunt create special pentru modelele Volvo, astfel că nu intră în discuție niciun fel de adaptare suplimentară pentru prindere. Ele sunt concepute pentru a oferi echilibrul perfect.

Solicită o ofertă pentru mașina ta