header-wmt-2.png

WeMustBeTrippin 2: aventură la înălțime în noul V90 Cross Country

După un traseu de peste 1000 de kilometri și parcurgerea unei rute în formă de arc prin centrul țării: din munții Buzăului prin Covasna, Valea Prahovei, Transalpina - Paltiniș la volanul noului V90 Cross Country, pregătirea terenului de aventură la -15 grade Celsius și emoții și adrenalină alături de riderii de pe pârtia de la Pâltiniș care au fost de neoprit în fața tentației de a face sărituri de la înățțime inclusiv peste mașină, ai fi tentat să te întrebi:

Poate fi mai mult de atât?
Aventura Wemustbertrippin continuă.

Sistemul City Safety își demonstrează potențialul dincolo de peisajul urban

“Un alt moment special a fost cel în care Silviu a mers pe snowboard tras de o frânghie, de către mașina de asistență. Pentru această acțiune am fi avut emoții mari cu o mașina fără atâtea sisteme de siguranță, dat fiind faptul că riderul mergea pe snowboard în fața noastră, la câțiva metri, dar ne-am simțit mult mai bine alături de sistemul City Safety menit să te ajute (prin frânare) la depistarea persoanelor, animalelor sau obstacolelor de pe carosabil.

Descoperă V90 Cross Country

wmt-21.png wmt-22.png wmt-23.png

Volvorine vs RatracAttack - sau cum să învingi un colos la el acasă

“Un vis împlinit a fost urcarea cu V90 Cross Country pe pârtie și liniuța făcută cu Ratrac-ul - ambele caștigate de Volvo.

Uimitor a fost faptul că a urcat până în vârful pârtiei Arena Platoș.Tracțiunea integrală și garda la sol ridicată ne-au făcut misiunea ușoară, lăsând șenilata în urmă încă de la startul dat de prietena noastra Erica.

Practic, am încercat să replicăm o așa-zisă cursă de 400 m, doar că oponentul a fost un Ratrac iar pista a fost pârtia înzăpezită.

wmt-24.png wmt-25.png

În urma câtorva urcări, coborâri și derapaje controlate am “câștigat” încă jumătate de oră de tremur datorită adrenalinei, și locul I pe podium.

wmt-28.png

După aceste experiențe surprinzătoare am botezat mașina Volvorine, pentru că ne-a surprins plăcut cu rezistența sa, capacitatea ei de a înfrunta cu ușurință trasee dificile și perseverența de care dă dovadă.

wmt-29.png wmt-30.png wmt-31.png wmt-32.png wmt-33.png

De-a lungul celor două articole am avut ocazia să reparcurgem virtual aventura celor de la Wemustbetrippin în noul V90 Cross Country.

Adrenalina, emoția și energia au reușit să transpară dincolo de imaginile statice sau în mișcare și te-au făcut să te decizi involuntar:

“Nu mai am nevoie de niciun motiv în plus ca să evadez din peisajul urban în noul meu V90 Cross Country!

Pentru că știi și tu, la fel ca și noi, că nu poți trăi deloc dacă nu trăiești clipa.
Tu ce destinație vei alege pentru aventura ta?

Programează-te acum pentru un Test Drive

×

Fii la curent cu noutățile Volvo!