wmt-header-1.png

WeMustBeTrippin 1: aventură la înălțime în noul V90 Cross Country

Dă-i unui V90 Cross Country un cadru natural plin de provocări și o echipă de oameni potriviți alături ca să vezi cât de mult te poate surprinde.

Așa ar putea fi sumarizată premisa de la care au plecat cei de la Wemustbertrippin atunci când s-au decis să pornească pe drumul aventurii în noul V90 Cross Country iar granița dintre POSIBIL și IMPOSIBIL a devenit subit doar o linie fină la orizont - ușor de confundat, și totul în avantajul POSIBILULUI.

După un periplu pe o rută care face un spectacol natural fără echivoc: munții Buzăului - Covasna - Valea Prahovei - Transalpina, locația aventurii a fost stabilită - Păltiniș, Arena Platoș.

Odată dat startul aventurii, în aer a plutit consecvent adrenalina - de la primele sunete  de snowboard pe zăpada afânată, până la ultima tentativă a ratrac-ului de a urca pârtia alături de  V90Cross Country

Aventura are un nou nume: VOLVORINE

"Călătoria noastră cu Volvo V90 Cross Country (poreclit Volvorine) a presupus un traseu de peste 1000 de kilometri și parcurgerea unei rute în formă de arc prin centrul țării – din munții Buzăului am trecut prin Covasna, Valea Prahovei, Transalpina și am terminat cu Paltiniș.

wmt4.jpgwmt3.jpgDescoperă V90 Cross Country


Emoții pentru privitori - energie și adrenalină pentru performeri

“La Păltiniș ne-am revăzut cu o echipă de oameni dragi nouă, formată din puști cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani, care ne-au uimit cu abilitățile lor sportive. Silviu Popa, boarderul de numai 14 ani, care ne-a adus aminte că spiritul tânăr învinge orice bariere și greutăți ale vieții, a făcut o serie de trick-uri impresionante alături de fratele său, Ștefan Popa -16 ani (longboarder profesionist).

wmt5.jpg

De câți rideri ai nevoie pentru a face un show aventuros cu noul cross country

“Am avut parte să vedem sărituri peste mașină, salturi de la înălțime și mersul cu placa tras de mașină.

wmt6.jpg wmt7.jpg

“Căzăturile, inevitabile de altfel, nu sunt luate în seamă de rideri – deși unele dintre ele nu sunt pe zăpada afânată, ci pe gheața sau zăpada tasată – fac parte din programul artistic și sunt minimizate. Vârsta își spune cuvântul!

Cum arată aventura la -15 grade Celsius alături de V90 Cross Country

“Fiecare săritură era aproape un atac de panică pentru noi în timp ce pentru ei reprezenta un boost de adrenalină și o inundare a creierului cu endorfine.

Pentru cadrele cu riderii a fost nevoie să dăm la lopată și să facem (la -15 grade Celsius) kickere si landing pointuri, în traducere: puncte de săritură și aterizare.

Bine, mai mult ei s-au ocupat de aspectul ăsta, noi am cărat cele 100 de kg de echipament foto-video prin pădure, unde am montat umbrele, lumini, blitzuri, și am înghețat lângă mașina, în care ne așteptau scaunele și volanul încălzite și un adevărat torent de aer cald.

wmt9.jpg wmt10.jpg wmt11.jpg

După atâtea momente de tensiune ai fi tentat să întrebi:
Poate fi mai mult de atât?

Rămâi alături de V90 Cross Country. Aventura Wemustbertrippin continuă.Programează-te acum pentru un Test Drive

×

Fii la curent cu noutățile Volvo!