header-art-v90ccalwatts.png

Filozofia noului V90 Cross Country și a doua natură a succesului: aventura

Fiecare lucru se întâmplă la timpul lui.
Există un timp pentru aspirații, și un timp pentru implinirea lor.
Un timp pentru eforturi susținute, și un timp pentru satisfacția rezultatelor.
Și mai există un timp pentru succes, și un timp pentru aventură.

Oricât de prinși am fi în busculada vieții cotidiene, este important să nu uităm că deținem controlul asupra propriului cronometru. Că putem alege momentul în care ne comutăm pe un alt rol, mai uman și mai tăcut, liniștit și echilibrat - deconectat de la provocările urbane și profesionale.

Dacă ne amintim aceste lucruri, înseamnă că am înțeles esențialul - am înțeles că a doua natură a succesului este aventura. Clipa trăită intens într-un peisaj mereu nou - mereu în schimbare - în care liniștea își concurează propriile limite. 

2.jpg

“Nu poți trăi deloc dacă nu trăiești clipa.

- Alan Watts

Așa începe și povestea ta la volanul unui V90 Cross Country.
Pentru că noul cross country este mai mult decât design și tehnologie.
Este aliatul tău în escapadele extra-urbane.

Reflexia ta în tumultul vieții cotidiene:
Perfect adaptat pesiajului și provocărilor - oricare ar fi ele
Determinat să ducă fiecare lucru la un nou nivel de performanță
Pregătit oricând să evadeze pe drumuri necunoscute.

S-au scris multe cărți despre succes. S-au formulat o varietate de teorii și ipoteze pentru atingerea lui. Concluzia nu s-a lăsat, însă, prea mult așteptată: succesul este tangibil, dar adevărata satisfacție constă în drumul către el.

Performanța V90 Cross Country pe cele mai spectaculoase drumuri din România

Autostrăzile din România sunt puține - însă oferta de drumuri spectaculoase pe care le poți traversa la volanul unei mașini puternice, perfect echipate cum este noul V90 Cross Country, este generoasă și merită explorată din plin.

O serie de topuri realizate atât de publicațiile digitale din România, cât și de cele din străinătate, indică mai multe rute care nu ar trebui să lipsească din lista aventurilor noastre extra-urbane (Baia de Aramă - Valea Cernei - Herculane (DN 67D), Lunca - Albac (DN75) - Huedin (DN 1 R),Tulcea - Murighiol - Valea Nucarilor - Enisala (DJ222C) Curtea de Argeş - Sălătrucu - Câinenii (DN 7D),Târgu Jiu - Valea Jiului - Haţeg - Deva (DN 66) Valea Izei: Vadu Izei - Bârsana - Moisei (DN 17C) şi Valea Vişeului: Moisei - Vişeu de Jos - Sighetu Marmaţiei - Târgu Mureş - Praid - Cheile Bicazului - Bicaz (DN13, 13A, 13B), etc.)

Cele mai multe dintre ele sunt drumuri pe cât de interesante, pe atât de aventuroase, reparațiile pe astfalt lăsându-se de mulți ani așteptate. Vei mai găsi și drumuri neasfaltate care te duc spre colțuri ce par uitate de omenire și care au darul de a-ți aminti că veșnicia s-a născut aici. Sau drumuri puse la încercare de vreme și de vremuri, care te conduc ireversibil spre locuri cu tradiție și istorie. Și drumuri pierdute în natură - atât de sălbatice și robuste încât cu greu ți-ai putea închipui că au fost vreodată vizitate de om.

3.jpg4.jpg

Oricât de mari ar fi provocările, partenerul tău de aventură va face posibilă parcurgerea lor. În cross country-ul tău V90 vei descoperi cum design-ul și meșteșugul scandinav întâlnesc adevărata performanță pe orice rută, în orice condiții meteo.

Roțile mari și garda la sol înaltă îți oferă siguranță pe orice drum, placa frontală antiderapantă și extensiile aripilor Charcoal (sau într-o culoare asortată) se îmbină perfect cu barele de protecție.

Controlul la coborârea pantelor și tracţiunea integrală îți asigură deplasarea în condiții dificile. Îți poți adapta stilul de condus selectând modul potrivit pentru tine - Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road sau Individual. Modul Individual îți permite să-ți creezi stilul care ti se potrivește.

La volanul mașinii tale - V90 Cross Country - niciun drum nu-ți va părea de nepătruns. Niciun peisaj nu va rămâne neexplorat.

Și, odată găsit cadrul natural potrivit, vei ști, astfel, că aventura ta abia acum începe...

V90 Cross Country - Nu poți trăi deloc dacă nu trăiești clipa făcând ceea ce te definește

Cei care și-au definit pasiunile știu că, oricât de absurd ar părea la o primă privire, 5 = 2.

Weekend-urile sunt momentele noastre de evadare - clipele în care părăsim peisajul urban și ne reîncărcăm cu energie din natură. Acesta este secretul nostru. Motorul care ne ajută să perfomăm într-o nouă săptămână de muncă.

Noul V90 Cross Country a fost “croit” pe măsura structurii noastre mentale. Oameni asemenea nouă l-au creat așa cum este acum tocmai pentru că ei au înțeles că un veritabil partener de aventură trebuie să facă totul posibil.

5.jpg

Ciclismul montan. Hikingul. Pescuitul. Campingul. Skiingul si snowboardingul. Geo-cachingul. Etc. Etc. Oricât de lungă va fi lista cu lucrurile pe care vrei să le încerci în mijlocul naturii, mașina ta V90 Cross Country va face echiparea pentru acestea posibilă:

  • O varietate de suporturi pentru bicilete cu ajutorul cărora poți transporta până la 4 biciclete fără a-ți bloca accesul la portbagaj
  • Portbagaje de acoperiş așezate ușor, direct pe șine, care facilitează atașarea accesoriilor de transport Volvo, de la cutia de plafon la suporturi special concepute pentru modelul tău.
  • Cutie de plafon concepută de Volvo Cars are o capacitate de 350 l, oferă o soluție stilată pentru transport. Montarea Quick-Grip face posibilă fixarea cu o singură mână, iar luminarea cu LED-uri face mai ușoară încărcarea pe întuneric.

6.jpgAdrenalină. Puls accelerat. Depășirea propriilor limite. Evadare nu doar fizică, ci mai ales mentală. Acestea sunt sursele tale inepuizabile de energie, de forță, de echilibru.

Crezul tău nedeclarat, dar trăit intens prin care demostrezi încă o dată că:

Nu poți trăi deloc dacă nu trăiești clipa făcând ceea ce te definește, ceea ce te face cu adevărat fericit.

Vreau să aflu mai multe despre noul V90 CC
×

Fii la curent cu noutățile Volvo!