My Volvo Blog

Volvo Seria 90 - actualizări de ultimă generație pentru securitate, sistem de propulsie și conectivitate auto pe Android

Volvo Cars a anunțat mai multe actualizări importante pentru automobilele sale din seria 90, oferind noi îmbunătățiri în ceea ce privește securitatea, sistemul de propulsie și conectivitatea.

Volvo Cars dezvăluie noua versiunea a sedanului S90 și modelul premium S90 Excellence în Shanghai, marcând o nouă eră a producției de automobile în China

Volvo Cars, producătorul de automobile premium, a dezvăluit versiunea actualizată din China a sedanului S90 și modelul de lux S90 Excellence

Volvo Cars face dezvăluiri despre planurile de extindere a producției și noua sa strategie în China

Volvo Cars, producătorul de mașini premium, a făcut dezvăluiri despre noua sa strategie de fabricație pentru China ce vizează o creștere semnificativă a capacității de producție. China va deveni, astfel, hub-ul global de execuție și export, ca efect al cererilor masive pentru noua sa serie de mașini venite din piețele din SUA, Europa și Asia Pacific.

Volvo Cars își dezvăluie caracterul aventuros cu noul V90 Cross Country

Volvo Cars, producătorul de mașini premium,lansează mult-așteptatul V90 Cross Country, modelul care completează seria sa 90.

Volvo Cars lansează cea mai mare campanie de recrutare de ingineri

Volvo Cars, producătorul de mașini premium, lansează una dintre cele mai mari campanii de recrutare de ingineri din istoria sa de 89 de ani, ca urmare a dezvoltării de noi tehnologii pentru siguranță, conducere autonomă și electrificare.

Volvo Cars aplică noul concept de design modelelor V40

Volvo Cars aplică celor mai bine vândute modele ale sale - V40 și V40 Cross Country, noul concept de design Volvo, pentru versiunile din 2017, cu îmbunătățiri aduse întregii game.

Volvo V40 - modelul anului 2017

V40 este hatchback-ul premium de la Volvo, compact, cu 5 uși, din clasa C. Această mașină a intrat în producție în 2012 și este, de atunci, unul dintre cele mai bine vândute modele Volvo.

Volvo XC90 Excellence este disponibil acum în România

Cea mai luxoasă mașină din istoria Volvo din 1989 până astăzi - modelul cu patru locuri XC90 Excellence - este disponibilă acum și în România.

Volvo Cars dezvăluie modelele sport S90 și V90 R-Design

Volvo Cars a dezvăluit modelele R-Design pentru noul sedan S90 și noul estate V90.

Modelul proiectat să ajungă la stele: Volvo 850 sărbătorește cea de-a 25-a aniversare

Modelul Volvo 850 e mașina care a schimbat totul - tracțiunea pe față Volvo cu un motor cu 5 cilindri poziționat transversal. A fost rezultatul proiectului ”Galaxy”, care și-a primit numele datorită scopului pe care îl urmărea, acela de a ajunge la stele. Seriile de automobile Volvo 850 au avut mare succes în rândul competițiilor auto, fiind prima mașină Volvo disponibilă cu AWD.